Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Tria un estiu amb prevenció

Durant l’estiu les altes temperatures poden arribar a tenir efectes perjudicials en la nostra salut. Els infants i les persones grans, amb malalties cròniques o que treballen en ambients calorosos estan especialment exposats a patir-los.

Per evitar cops de calor, cal aplicar algunes mesures de prevenció, tant dins com fora de casa, com ara hidratar-se freqüentment, buscar les zones més fresques i evitar l’exposició directa al sol durant les hores de més calor.

En paral·lel, els efectes de la pandèmia de covid-19 continuen condicionant els hàbits de vida. Això fa que les mesures d’higiene i seguretat, com ara el rentat freqüent de mans i el distanciament social, segueixin sent imprescindibles per reduir el contagi i evitar un rebrot.

En aquest context, seguir algunes recomanacions t’ajudarà a triar el teu estiu: un estiu amb prevenció, segur i saludable.

Podeu llegir més al respecte a la pàgina de canalsalut.gencat.cat, Tria un estiu amb prevenció. Us facilitem l’accés amb els enllaços que trobareu a continuació.

Prevenció de la COVID-19

Prevenció de les onades de calor

Font web canalsalut.gencat.cat

Darrera modificació el Dimecres, 01 Juliol 2020 13:22

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat