Apreta intro per cercar
93 555 12 34

El Casal de Joves es renova per dins i per fora

Imprimir correu electrònic

casal mural entradaCoincidint amb l’aprovació inicial del Pla Local de Joventut (PLJ) 2023–2026 per part del ple municipal, la Regidoria de Cicles de Vida ha promogut diverses actuacions de millora al Casal de Joves. Aquests canvis afecten tant l’aparença externa com l’equipament interior de l’edifici. Les parets exteriors han estat decorades amb grafitis realitzats pel col·lectiu Dirty Hands.

Nova imatge

La regidora Èrica Busto explica que el disseny del mural ha estat triat pels nois i noies que fan de Corresponsals del Casal de Joves a partir de diferents propostes prèvies.

Els autors de l’execució són Meri Jein i Reos Inkgnosis. L’artista teianenc reconeix al seu compte d’Instagram que aquest encàrrec ha estat especial: “M’han encarregat pintar sobre el mur en què vaig pintar una de les meves primeres vegades i encara s’hi veien aquelles lletres tímides del Casal de Joves fetes el 2007 o 2008. Va ser un mural impartit per un tallerista i des d’aquell dia recordo dir: val, val, això em mola. Per això m’ha fet molta il·lusió tancar aquest cicle en el meu poble”.

casal aula estudiMés divertiment

A l’interior del local també s’ha guarnit un racó amb un mural que simula lletres d’scrabble i s’ha renovat la saleta d’estar i l’aula d’estudi, que aviat tornarà a ser un espai de treball tutoritzat. I la zona de jocs s’ha equipat amb la compra d’un billar americà i un futbolí, que s’afegeixen a la diana de dards.

Si us vau perdre el berenar de reinauguració d’ahir dimecres, 22 de març, podeu venir a veure totes les novetats en l’horari habitual d’obertura: dimecres, dijous i divendres de 17 a 20h.

Plans de futur

El PLJ de Teià porta associat el títol Preparem Teià per als joves de 2030 i és un pla estratègic que dibuixa un full de ruta que hauria de permetre el desenvolupament integral dels joves de la població en àmbits com el lleure, l’esport, l’educació, la feina o l’habitatge.

El programa d’actuació 2.2.1. del document fa referència expressa al Casal de Joves en aquests termes: “L’espai s’organitzarà per a una quàdruple funció: seu del Servei d’Informació Juvenil, lloc de trobada i activitat per a adolescents, indret de trobada periòdica per a joves majors de 17 anys i espai d’estudi i treball en grup”. Per la seva part, el programa 4.2.3. preveu també posar-hi en marxa una consulta jove sobre salut.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat