Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Presenten els cartells del Maridatge dels Sentits i del concurs de perfumeria

Imprimir correu electrònic

cartell maridatge 2023Avui dimarts, 7 de març, els organitzadors del Maridatge dels Sentits i del Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d’Argent de Teià han donat a conèixer els cartells que serviran per anunciar i caracteritzar cadascun dels certamens, que enguany tenen la bergamota com a protagonista.

El disseny escollit serà aplicat també a les venecianes d’accés a la població i a la resta de suports promocionals dels dos esdeveniments, com les insercions publicitàries en la premsa nacional i comarcal.

Del 3 al 7 de maig, Teià acollirà la sisena edició del festival del perfum, les flors i la gastronomia, mentre que la gala del Concurs Internacional de Perfumeria se celebrarà el dia 6.

Equip guanyador

La imatge gràfica ha estat seleccionada d’entre tots els projectes finalistes de les escoles d’Art i Disseny de Catalunya que han pres part en el Programa Talent Creatiu i Empresa que impulsa el Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació. Ainea Perfums i l’Ajuntament de Teià participen des de fa quatre anys en aquesta iniciativa formativa que fomenta el contacte i l'intercanvi de coneixements entre l’alumnat d’aquests estudis i el món de l’empresa i les institucions.

cartell mouillette 2023En aquest edició s’hi han presentat una vintena de propostes procedents de cinc centres acadèmics: l’Escola de Formació Professional Antoni Algueró de Sant Just Desvern, l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona, l’Escola d’Art i Disseny de Reus, l’Escola d’Art i Disseny de Rubí, i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Ondara de Tàrrega.

Després de valorar cadascun dels treballs, el jurat de la convocatòria –integrat per representants de l’Ajuntament de Teià, el Beauty Cluster, Ainea Perfums, el mestre floral Jordi Abelló i els directors creatius dels estudis de disseny Matilda-Ad i Noreste– ha decidit escollir com a imatge gràfica guanyadora realitzada conjuntament per Pol Blanquer, Ariadna Lloria i Tatiana Sánchez.

Els tres alumnes de l’escola Antoni Algueró rebran el premi i el reconeixement del jurat i dels responsables d’Educació de la Generalitat de Catalunya en un acte públic que se celebrarà el proper 2 de maig, a Teià.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat