Gemma Rosell finalitzarà el mandat com a regidora no adscrita

Imprimir correu electrònic

Gemma RosellEl passat 26 de gener es va donar compte al ple de l’Ajuntament de la nova condició de Gemma Rosell com a regidora no adscrita, després que el passat 27 de desembre va presentar per registre un escrit en què formalitzava la seva desvinculació del grup municipal de JxCat.

Dos dies abans, Rosell n’anunciava l’abandó voluntari a les seves xarxes socials: “La decisió de donar-me de baixa del partit ha sigut una decisió difícil i complicada per mi. Alguns esdeveniments succeïts darrerament en el grup municipal al qual pertanyia amb orgull i convenciment fins aquell moment ja no afavorien el meu ple desenvolupament en termes personals i de dedicació política”.

Rosell explica que “passo a ser regidora no adscrita per acabar aquest mandat perquè així ho sento per responsabilitat i per respecte a la gent que en el seu moment em va fer confiança”.

Regidora des de 2015

Gemma Rosell és regidora de l’Ajuntament de Teià des de juny de 2015, quan va substituir Anni Aparicio com a número 2 de l’aleshores grup municipal de CiU. En aquell mandat, i mercès l’acord de govern entre ERC-Compromís amb Teià i CiU, Rosell es va fer càrrec de les àrees de Sanitat i Serveis Socials. “Hi vaig estar molt a gust i mai no vaig fer diferències entre partits”, recorda.

En les eleccions municipals de 2019, Rosell va tornar a acompanyar Francesc Ribas com a cap de llista de JxCat, a qui està “molt agraïda” per haver-la engrescada a participar en la vida política del poble. “En tenia una idea perquè el meu pare també va ser regidor en dues ocasions i l’experiència em demostra que és molt satisfactori treballar per als teus veïns i veïnes”, diu.

Agraïment mutu

“La decisió, llargament meditada i madurada, no ha estat fàcil”, admet. Fins ara, Rosell era membre de l’executiva comarcal de JxCat i continua declarant-se “molt de Puigdemont” –al qual ha anat a veure en dues ocasions–, tot i que ella es mostrava partidària de no abandonar el Govern de la Generalitat.

Un cop feta efectiva la seva sortida del grup municipal de JxCat, el seu portaveu, Francesc Ribas, va agrair-li “tota la feina feta durant tots els anys que hem compartit en aquesta corporació”.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar