Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Josep Maria Serra i Helena Matabosch, premiats al concurs fotogràfic del pessebre

Imprimir correu electrònic

concurs pessebre 2022Ahir diumenge va tancar les portes l’exposició del pessebre artístic de La Unió, que reproduïa el centre urbà de Teià a l’entorn de l’any 1900.

A les 13h, la regidora de Cultura, Olga Parra, es va revelar el veredicte del concurs de fotografia a Instagram, que ha comptat amb la participació de 93 imatges etiquetades amb el hashtag #pessebreteia2022.

Després de visionar-les totes i de fer les deliberacions corresponents, el jurat format per la professional de la fotografia i membre de la junta de l’Associació Fotogràfica del Masnou (FEM) Marta Albertí, el treballador de La Unió Pep Mas i el representant del grup de pessebristes Joan Tarradas ha distingit Josep Maria Serra (@xusep08) amb el primer premi i Helena Matabosch (@helena_mat82) amb el segon. La recompensa consisteix en un sengles vals per a un àpat per a dues persones als restaurants El Nou Antigó i Vila Taliano, respectivament.

De la fotografia guanyadora –titulada Nadal en família–, el jurat n’ha destacat “el joc amb les il·luminacions per donar importància visual al pessebre, amb el naixement en primer terme”, mentre que la segona imatge –anomenada Tradicions– “identifica el pessebre amb un bon enquadrament i dues figures en primer pla” i aposta pel blanc i negre per “reforçar-ne la perspectiva frontal”.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat