Apreta intro per cercar
93 555 12 34

El Maridatge dels Sentits ja té cartell per a 2022

Imprimir correu electrònic

VMaridatgeAhir dimarts, 29 de març, els organitzadors del Maridatge dels Sentits van donar a conèixer a través del seu compte oficial d’Instagram la imatge que lluirà la cinquena edició del festival del perfum, les flors i la gastronomia que se celebrarà a Teià del 20 al 27 de maig.

Es tracta d’un cartell signat per Lucía Argüello, estudiant de l’Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat. Argüello també és l’autora de la imatge gràfica del Concurs Internacional de Perfumeria Mouillette d’Argent, que tindrà lloc el 26 de maig a Ca l'Antiga.

En tots dos casos, la jove dissenyadora ha sabut plasmar en la seva proposta gràfica l’essència dels dos certàmens, que enguany tenen la rosa com a nota olfactiva.

VConcursTalent creatiu i empresa

La imatge gràfica del V Maridatge dels Sentits i V Concurs Internacional de Perfumeria de Teià ha estat seleccionada d’entre tots els projectes finalistes de les escoles d’Art i Disseny de Catalunya que han pres part en el Programa Talent Creatiu i Empresa que impulsa el Servei d’Ordenació dels Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació. Aquest programa pretén impulsar el contacte i l'intercanvi de coneixements entre l’alumnat d’aquests estudis i el món de l’empresa, les entitats i les institucions.

A Teià, Ainea Perfums i l’Ajuntament de Teià participen des de fa tres edicions en aquesta iniciativa, tot encarregant les propostes de disseny dels cartells del Maridatge dels Sentits i del Concurs Internacional de Perfumeria, així com el disseny de pàckaging dels perfums guardonats en Concurs Internacional de Perfumeria.

Quant al disseny de cartelleria, enguany s’han rebut un total de 28 propostes: 19 de l’Escola d’Art Pau Gargallo i 9 de l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat.

Pel que fa a les propostes de pàckaging, hi han participat un total de tres centres –l’Escola d’Art Pau Gargallo, Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès i l’Escola d’Art i Disseny de Tortosa– i la proposta guanyadora es farà pública durant el mes de maig, coincidint amb el lliurament de premis organitzat per la Generalitat de Catalunya.

Exposició a La Unió

Del 7 al 29 de maig, els veïns i veïnes de Teià tindran l'oportunitat de veure a La Unió que una exposició que mostrarà els cinc cartells finalistes del Maridatge dels Sentits i els cinc finalistes del Concurs Internacional de Perfumeria. També s’hi exhibiran els projectes finalistes de la categoria de pàckaging. El dia 27 se celebrarà l’acte de reconeixement a tots els estudiants que han participat en aquesta convocatòria.

 

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat