Apreta intro per cercar
93 555 12 34

El Teià Futbol Cinc, campió de la Copa Catalunya

Imprimir correu electrònic

TF5L’equip femení del Teià Futbol Cinc s’ha proclamat campió de la Copa Catalunya. La final es va disputar ahir diumenge, 20 de març, al pavelló municipal de Centelles i es va saldar amb la victòria del combinat del Maresme per 4 a 2 davant de l’amfitrió.

El Teià Futbol Cinc es va imposar en la competició del K.O. que organitza la Federació Catalana de Futbol Sala després de superar dues eliminatòries prèvies. A quarts, les teianenques van superar per 14 a 0 el CFS Arbeca i a semifinals van guanyar per la mínima, 1 a 0, al CFS Olímpic Argentona.

D’aquesta manera, el Teià Futbol Cinc tanca la seva participació en el torneig amb un total de 19 gols a favor i tan sols 2 en contra, i amb les jugadores Berta Vilamala i Judit Bernabeu al capdavant de la classificació de golejadores, empatades a quatre dianes.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat