Apreta intro per cercar
93 555 12 34

El Gran Recapte d’aliments torna a Teià el 19 i 20 de novembre

Imprimir correu electrònic

Gran Recapte PetitcomercLa 13a edició del Gran Recapte, que promou el Banc d'Aliments, se celebrarà als establiments comercials del 19 al 27 de novembre. Com l'any passat, no es recolliran directament queviures com es feia abans de la pandèmia, sinó que es podran fer aportacions econòmiques en els establiments col·laboradors.

A Teià, hi participaran dos supermercats, les parades dels Mercat Municipal i alguns establiments de petit comerç.

Els diners recollits a les parades del Mercat Municipal, a Queviures Marcual i a la Carnisseria Mònico aniran directament a Càritas Teià per a la compra de productes frescos i d’alimentació infantil.

Les donacions fetes a Condis i Mercadona aniran al Banc dels Aliments amb els quals comprarà aliments per subministrar a les entitats receptores d’aliments, també Caritas Teià.

Campanya digital

A més, el Banc d’Aliments duu a terme una campanya de recollida virtual de diners a través d'Internet que va començar el passat dia 11 de novembre i que s’estendrà fins a l’11 de desembre a través de la pròpia web del Banc dels Aliments o bé utilitzant el canal de pagament Bizum amb el codi 33596.

A diferència de les donacions en espècies, les aportacions econòmiques al Banc d’Aliments permeten adaptar la compra a les necessitats de cada època de la l’any, així com adquirir productes frescos i refrigerats d’alt valor proteic. El nou model també ofereix la possibilitat de lliurar targetes monetàries a les persones i famílies beneficiàries, de manera que puguin triar directament en els establiments els productes d’alimentació que més els calen.

Persones voluntàries

Tot i el canvi de format, el voluntariat continua sent clau, ja que tornarà a estar present en els punts de recollida el divendres 19 i el dissabte 20 de novembre, malgrat suprimir la donació física d’aliments. El voluntariat informarà a la ciutadania del nou format del Gran Recapte i el convidarà a participar-hi.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat