Apreta intro per cercar
93 555 12 34

L'Ajuntament de Teià us convida al Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona

Imprimir correu electrònic

mitingAtletisme

La REGIDORIA D´ESPORTS vol convidar als teianencs a viure l´espectacle del MITING INTERNACIONAL D´ATLETISME “CIUTAT DE BARCELONA” que es celebrarà el proper divendres 22 de juliol a partir de les 19 hores a l´estadi de Montjuic.

Els Interessats poden passar a buscar les invitacions per l´AJUNTAMENT.

 

 


Article 20 del Reial Decret 203/2010, de 26 de febrer, pel qual s'aprova el Reglament de prevenció de la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l'esport (Llei 19/2007 de 11 de juliol).

 

L'Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys és un recinte esportiu sota videovigilància per a la seguretat dels seus assistents i participants. Les causes que impedeixen l'accés al recinte i / o la permanència en el mateix són les següents:

a) Participar en altercats, baralles, baralles o desordres públics.
b) Introduir, portar o utilitzar qualsevol classe d'armes o d'objectes que puguin produir els mateixos efectes, com a elements punxants, tallants o de pes superior a 500 grams / mil.lilitres susceptibles d'utilitzar com a projectils, com ara aliments en recipients rígids, begudes embotellades o els seus envasos.
c) Introduir o estar en possessió de bengales, petards, explosius o, en general, productes inflamables, fumífers o corrosius i dispositius pirotècnics.
d) Trobar-sota els efectes de begudes alcohòliques, estupefaents, psicotròpics, estimulants o substàncies anàlogues.
i) Introduir o vendre qualsevol classe de begudes alcohòliques, substàncies estupefaents, psicotròpiques, estimulants o anàlogues.
f) Introduir, exhibir o elaborar pancartes, banderes, símbols o altres senyals amb missatges que incitin a la violència o al terrorisme, o en virtut del qual una persona o grup d'elles sigui amenaçada, insultada o vexada per raó del seu origen racial o ètnic, religió o conviccions, discapacitat, edat, sexe o orientació sexual.
g) Realitzar càntics, expressions, sons o actituds que incitin a la violència o al terrorisme o que pretenguin vexar una persona o grup d'elles per raó de la seva raça o ètnia, discapacitat, religió o conviccions, sexe o orientació sexual.
h) irrompre en el terreny de joc.
i) Haver estat sancionat amb la prohibició d'accés a qualsevol recinte esportiu mentre no s'hagi extingit la sanció.
j) Aquesta invitació queda subjecta segons la disponibilitat d'aforament.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat