Imprimir aquesta pàgina

REMOR: Música i patrimoni

03 Juny 2015 ~

Remor 2015 A3 WEBL'Ajuntament de Teià i la Regidoria de Cultura us presentem la 4a edició del REMOR - CONCERTS A LA FRESCA que ens permetrà gaudir d'un mes de juliol ple de música de diferents estils i amb cinc diferents escenaris amb encant. L'edició d'enguany obre les portes de dos nous emplaçaments, Can Puigoriol i Ca l'Antiga, que s'afegeixen a Can Barrera, Cal Llibreter i Can Godó que ja han acollit concerts en anteriors edicions del festival. Les nits d'estiu s'ompliran de música de qualitat i en un entorn íntim i únic. La mescla de cultura i patrimoni arquitectònic fan un còctel perfecte per gaudir en familia de la música.

Daniel Anglès i Miquel Tejada ens oferiran un intimista recital de "Cançons inesperades" a Ca l'Antiga; Els Gossos a Can Barrera ens oferiran la seva versió més propera amb la seva gira "22"; el jazz ressonarà a Can Godó amb Maristany i Traver Group i Susana Sheiman; els artistes locals del Cor Atàlia i el nou Cor Jove participen per primera vegada en el Remor i ho faran a Cal Llibreter i en benefici de Càritas Teià; i per tancar el cicle els premiats The Hanfris Quartet ens impresionaran amb un concert de Barbershop, música a capella a Can Puigoriol.

L'abonament per a tots els concerts a 25 euros i les entrades per a concerts individuals poden adquirir-se a partir del proper dimarts 9 de juny a la CMC La Unió.


Els aforaments són limitats i aprofitem per agrair als propietaris dels masos cedits per la seva col.laboració i implicació en el cicle REMOR, un any més.
Tots els concerts tenen consumició inclosa, gentilesa del nostre patrocinador, MORITZ, per quart any consecutiu.

Arriba l'estiu, arriba la REMOR!!