Apreta intro per cercar
93 555 12 34

REMOR: Música i patrimoni

Imprimir correu electrònic
Remor 2015 A3 WEBL'Ajuntament de Teià i la Regidoria de Cultura us presentem la 4a edició del REMOR - CONCERTS A LA FRESCA que ens permetrà gaudir d'un mes de juliol ple de música de diferents estils i amb cinc diferents escenaris amb encant. L'edició d'enguany obre les portes de dos nous emplaçaments, Can Puigoriol i Ca l'Antiga, que s'afegeixen a Can Barrera, Cal Llibreter i Can Godó que ja han acollit concerts en anteriors edicions del festival. Les nits d'estiu s'ompliran de música de qualitat i en un entorn íntim i únic. La mescla de cultura i patrimoni arquitectònic fan un còctel perfecte per gaudir en familia de la música.

Daniel Anglès i Miquel Tejada ens oferiran un intimista recital de "Cançons inesperades" a Ca l'Antiga; Els Gossos a Can Barrera ens oferiran la seva versió més propera amb la seva gira "22"; el jazz ressonarà a Can Godó amb Maristany i Traver Group i Susana Sheiman; els artistes locals del Cor Atàlia i el nou Cor Jove participen per primera vegada en el Remor i ho faran a Cal Llibreter i en benefici de Càritas Teià; i per tancar el cicle els premiats The Hanfris Quartet ens impresionaran amb un concert de Barbershop, música a capella a Can Puigoriol.

L'abonament per a tots els concerts a 25 euros i les entrades per a concerts individuals poden adquirir-se a partir del proper dimarts 9 de juny a la CMC La Unió.


Els aforaments són limitats i aprofitem per agrair als propietaris dels masos cedits per la seva col.laboració i implicació en el cicle REMOR, un any més.
Tots els concerts tenen consumició inclosa, gentilesa del nostre patrocinador, MORITZ, per quart any consecutiu.

Arriba l'estiu, arriba la REMOR!!


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat