Apreta intro per cercar
93 555 12 34
XVII Caminada dels tres pobles
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
XVII Caminada dels tres pobles
XVII Caminada dels tres pobles
Pressupostos participatius 2024
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
Mostra literària 2024
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

El govern municipal nomena vuit col·laboradors i un càrrec eventual

Imprimir correu electrònic

ple setembre 2023Durant el mes de setembre, el Govern municipal ha implementat el nomenament de les persones de confiança que prestaran tasques de suport a diverses àrees de gestió amb l’objectiu d’ajudar a desplegar les funcions que tenen atribuïdes l’Alcaldia i diferents regidories.

El punt setè del pacte de govern signat el passat 10 de juny entre GdT i CaT-ERC contemplava “la possibilitat de proposar de manera consensuada el nomenament de persones col·laboradores adscrites a determinades àrees, per raons de necessitat i eficiència”. L’acord establia que aquestes persones “podran ser membres de sengles candidatures o col·laboradors externs” i en fixava un nombre màxim de vuit: quatre per cada grup municipal. Arribat el moment, les persones proposades serien “nomenades formalment per ple” i la seva tasca i dedicació no comportaria cap compensació econòmica.

Així les coses, el passat 21 de setembre, l’alcaldessa, Gemma Rosell, va donar compte al ple de la corporació del decret de nomenament de delegats i col·laboradors de les regidories, “atesa la conveniència de fer-ho en algunes àrees”. Les persones i àrees adscrites són les següents: Oriol Ribera (Alcaldia, Urbanisme, Habitatge i Atenció a la Ciutadania), Jordi Oliva (Esports), Xavi Ramírez (Educació), Nico Widmer (Promoció Econòmica i Turisme), Olga Parra (Cultura i Patrimoni Històric), Albert Gallés (Mobilitat), Raül Mínguez (Salut) i Rosa Mestre (Gent Gran, Participació i Cooperació).

Després de subratllar que es tracta de delegacions “sense retribució”, els portaveus dels grups municipals van agrair la predisposició de tots els delegats i van desitjar-los “sort i bona feina”.

Càrrec eventual

D’altra banda, el passat dijous, 28 de setembre, l’alcaldessa va signar la resolució de nomenament de Syra Duran com a personal eventual amb una dedicació del 70% de la jornada laboral i una retribució proporcional de 24.620 euros anuals bruts.

L’article 104 bis de la llei 7/1985 reguladora de les bases de règim local fixa en una persona el nombre màxim de llocs de treball de personal eventual que pot preveure un ajuntament d’un municipi d’entre 5.000 i 10.000 habitants. En el cas de Teià, el pressupost general i la plantilla de treballadors aprovada per a l’exercici 2023 en la sessió plenària del 20 de desembre de 2022 ja preveia la provisió d’aquesta plaça com a auxiliar administrativa de suport a l’Alcaldia, amb el règim de les seves retribucions i dedicacions.

Es tracta d’una plaça que històricament ja existia a l’Ajuntament i que ha estat ocupada per diverses persones al llarg de diferents mandats. En aquesta ocasió, l’alcaldessa va assabentar la resta de grups municipals de les tasques i responsabilitats que desenvoluparà aquesta persona en ocasió de la Comissió Informativa del 14 de setembre.

Algunes de les funcions que tindrà atribuïdes Syra Duran seran les següents: actuar com a nexe d’unió entre l’organització política i administrativa de l’Alcaldia; preparar la documentació necessària perquè l’Alcaldessa dugui a terme la seva activitat diària; planificar, organitzar i coordinar l’agenda política i els aspectes protocol·laris dels actes, reunions i entrevistes de l’Alcadia; supervisar els aspectes d’imatge, protocol i comunicació de l’Alcaldia; tenir cura de les relacions institucionals externes amb entitats, ciutadania i altres administracions; assistir a les trobades amb associacions del municipi; elaborar propostes per millorar la gestió de l’Alcaldia i de les regidories d’Igualtat i Atenció a la Ciutadania; desenvolupar i fer el seguiment de l’agermanament amb Massarosa, així com col·laborar en activitats relacionades amb la promoció de Teià.

Durada i extinció

D’acord amb la legislació aplicable al personal eventual, el càrrec de confiança pot ser revocat lliurement en qualsevol moment per l’Alcaldia sense dret a cap reclamació. En tot cas, la persona en qüestió “cessarà automàticament en la data d’expiració del mandat de l’autoritat” que l’ha designada. Segons l’acord de govern entre GdT i CaT-ERC, el relleu a l’Alcaldia es produirà el 17 de juny de 2025.

Agenda

web panera.jpg
Dimarts, 02 abril - 29 abril
Biblioteca de can Llaurador
02.-marlara-21mar24.jpg
Diumenge, 14 abril
12:00
CMC La Unió
XBM CLUB D ESCRIPTURA.jpg
Dilluns, 15 abril
18:30
Biblioteca de can Llaurador
01. Estiraments.png
Dilluns, 15 abril - 15 abril
20:30 - 21:30
CMC La Unió
11. Francés.png
Dimarts, 16 abril - 16 abril
09:30 - 11:00
Masia Can Llaurador
12. Inglés.png
Dimarts, 16 abril - 16 abril
17:30 - 19:00
Masia Can Llaurador
10. Banda Municipal de Teià.png
Dimarts, 16 abril - 16 abril
20:45 - 22:30
04. Cerveces.png
Dimecres, 17 abril
19:00
12. Inglés.png
Dijous, 18 abril - 18 abril
09:30 - 11:00

Exposicions

Expo Renate.jpg
04 abril - 04 Mai
CARTELL GERARD ROSES.JPG
08 Març - 28 abril

Serveis

La Deixalleria

La deixalleria Mancomunada Teià, Alella, el Masnou

Recollida de mobles

Servei de recollida de mobles i trastos vells

Certificat Digital IdCat

Et tramitem l'alta i renovació del certificat digital IdCat

OMIC

Oficina Municipal d'informació al Consumidor

Renovació del DNI

Servei de renovació del DNI a Teià

Benvinguda Nadons

Obsequi als nadons nascuts aquest any

Taxi a demanda

Nou servei de Taxi a demanda

Què pots fer?

Infoesports

Programa i horaris de les activitats esportives del Poliesportiu el Cim

Activitats a la Unió i Masia can Llaurador

Cursos i Activitats culturals a la Unió i Masia de can Llaurador

Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

Jaciment arqueològic d’època romana situat a Teià i gestionat per la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià

Teià, camins de goig

Recorreguts memorables per Teià. Descarrega't aquest tríptic per conèixer els millors racons de la vila

AMI
Massarosa
Enoturisme d'Alella
Parc serralada litoral
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat