Imprimir aquesta pàgina

Obertes les inscripcions per a la Caminada dels 3 pobles

23 Març 2023 ~

caminada 2023Les regidories d’Esports d’Alella, el Masnou i Teià donat a conèixer la data i el recorregut de la XVI edició de la Caminada dels 3 pobles, que tindrà lloc diumenge 16 d’abril i que transitarà, com ja és habitual, per les vinyes de la Denominació d’Origen i els boscos del Parc de la Serralada Litoral.

Els tres ajuntaments han habilitat una pàgina web on podeu fer les vostres inscripcions, que són gratuïtes. Les persones interessades s’hi han d’apuntar telemàticament, ja que el mateix dia de la sortida no es faran inscripcions. El termini finalitzarà el 13 d’abril o bé en el moment que s’exhaureixin les places, ja que la participació està limitada a un màxim de 1.500 persones.

Sortida des de Teià

La Caminada d’enguany consisteix en un itinerari de 9 quilòmetres per la vall de Rials i el turó de les Monges.

Els participants de Teià sortiran del Poliesportiu Municipal El Cim entre les 8.30 i les 9h i es trobaran amb els veïns dels altres pobles a l’altura del Camí del Mig. No hi hauran avituallaments durant el recorregut, però al final s’oferirà un esmorzar gratuït per a tothom al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora. L’activitat es donarà per finalitzada a les 13h.

Normativa

- Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyades d’alguna persona adulta que se’n faci responsable.

- Les noies i els nois de 14 a 18 anys que vulguin participar-hi sense l’acompanyament d’un adult hauran de formalitzar la inscripció i portar abans de la sortida un full d’autorització signat per la persona responsable (pare, mare o tutor legal).

- L’organització queda eximida de responsabilitat de qualsevol lesió, mal o perjudici sofert o causat en el decurs de l’activitat.

Recomanacions

- Porteu calçat còmode, si pot ser de muntanya o vambes, i aigua suficient per dosificar-la segons les vostres necessitats.

- En cas de temps inestable, porteu alguna peça de roba que us faci de paravent i que, alhora, eviti que us refredeu quan pareu.

- El recorregut està controlat però no és un circuit tancat i, per tant, us demanem que sigueu prudents quan circuleu pels carrers i camins.

- Sigueu prudents i respectuosos, ja que part de l’itinerari transcorre per espais naturals protegits, zones forestals i camins de vinya particulars.