Imprimir aquesta pàgina

Jornada gratuïta sobre emprenedoria femenina

21 Novembre 2022 ~

jornada talent femeníEl proper dimecres, 23 de novembre, els ajuntaments del Masnou, Alella i Teià organitzen una jornada per fomentar l’emprenedoria femenina. La sessió, que duu per títol Connectant amb el talent femení: habilitats i valors per a l'èxit, se celebrarà al centre d’empreses Casa del Marquès, de 10 a 14h.

L’activitat té com a objectius donar visibilitat a l’enginy femení en l’àmbit laboral, facilitar la descoberta d’habilitats i competències, detectar els factors limitadors que impedeixen dur a terme projectes empresarials i proporcionar eines per afavorir la iniciativa femenina.

La sessió també es planteja com a un espai de trobada per compartir inquietuds i experiències, així com per impulsar la creació d’una xarxa de dones emprenedores al Baix Maresme.

La jornada s’emmarca dins dels actes del Dia Internacional de la Dona Emprenedora, que se celebra el 19 de novembre, i consta de tres parts: la xerrada Referents i visibilitat, a càrrec de De Vermut, dues noies que tenen un reconegut perfil de divulgació i activisme feminista a Instagram; el taller pràctic Com carregar-nos la síndrome de la impostora per trobar-nos amb la nostra dona singular, a càrrec de la cooperativa Kalidoscopia, i la taula rodona Valors clau per aconseguir el nostre propòsit, amb la participació de cinc empresàries que parlaran de les seves experiències professionals.

L'assistència a la jornada és gratuïta, però cal emplenar prèviament aquest formulari.