Imprimir aquesta pàgina

Sortejaran un premi entre els supervivents dels túnels del terror

28 Octubre 2022 ~

TúnelCom l’any passat, la Regidoria de Cicles de Vida sortejarà una entrada doble a Port Aventura entre totes les persones que aquest cap de setmana completin en els tres túnels del terror que s’organitzen a Teià amb motiu de la festa de la castanyada i de halloween. Es tracta dels túnels del Casal de Joves, de l’Agrupament Escolta Mintaka i de l’Esplai Itaca.

Per participar en el concurs cal superar abans les tres proves, segellar la butlleta en cadascun dels llocs i dipositar-la, un cop plena, a qualsevol de les dues urnes que trobareu diumenge al Casal de Joves i al Casal Parroquial.

Restaurant de terror

L’Agrupament Escolta Mintaka instal·larà el seu túnel del terror a cal Senyorcinto dissabte dia 29 de 19.30 a 21.30h. L’entrada no té un preu fix, sinó que les persones participants poden pagar el que vulguin. El túnel forma part de la investigació oberta per esclarir les misterioses desaparicions que s'estan produint al poble des que un nou restaurant va obrir les seves portes.

Aquelarre de bruixes

El Casal de Joves obriran el seu túnel diumenge, dia 30, i dilluns, dia 31, de 19 a 21h. L’entrada costa 1 o 2 euros, segons la modalitat que es triï, i els diners es destinaran a sufragar el viatge de fi de curs dels nois i noies que han treballat en el seu muntatge. En aquest cas, l’escenificació s’inspira en una llegenda popular segons la qual, segles enrere, pels volts de Tots Sants les bruixes del Maresme celebraven un aquelarre prop de Teià i segrestaven els infants per lliurar-los al maligne.

Passatge dels horrors

Per la seva part, l’Esplai Itaca muntarà el seu túnel al Casal Parroquial dilluns de 18.30 a 20.30h. L’entrada val 1 euro, però us ho heu de rumiar bé, ja que diuen que el dia de la castanyada aquest edifici està posseït per criatures terrorífiques i perilloses.