Imprimir aquesta pàgina

Nico Widmer pren possessió de l’acta de regidora

17 Juny 2022 ~

Nou plenariNico Widmer ja forma part de la corporació municipal, després de prendre possessió de l’acta de regidora en ocasió de la sessió extraordinària del ple celebrada ahir, 16 de juny. Widmer ocupava com a independent el desè lloc en la llista de la candidatura electoral d’ERC-Compromís amb Teià del 2019 i assumeix fins al final del mandat la plaça que va deixar vacant Raül Mínguez el passat 19 de maig, per raons de salut.

La nova regidora va prometre el càrrec “per imperatiu legal” i va rebre el pin amb l’escut de Teià de mans de l’alcalde, Andreu Bosch. Tant ell com els portaveus de la resta de grups municipals li van donar la benvinguda, li van desitjar “sort i encerts” i es van posar a la seva disposició per ajudar-la i treballar-hi plegats. Els regidors i regidores també van tenir paraules de record per a Mínguez, a qui van tornar a desitjar una ràpida recuperació.

Nou cartipàs

L’entrada de Widmer obliga a modificar el cartipàs municipal i a reassignar les atribucions que ostentava el seu predecessor.

D’una banda, el regidor d’Esports i Participació Ciutadana, Jordi López, es fa càrrec de la quarta tinença d’Alcaldia que tenia Mínguez.

D’altra banda, la primera tinenta d’alcalde, Èrica Busto, assumeix la regidoria de Serveis Socials procedent de Mínguez, i l’afegeix a les seves competències sobre Habitatge i Cicles de Vida. En contrapartida, Busto transfereix a Widmer les àrees d’Igualtat i Drets Civils.

En conseqüència, Nico Widmer serà la titular, a partir d’ara, de les regidories d’Igualtat i Drets Civils, i de Promoció Econòmica i Ocupació.