Apreta intro per cercar
93 555 12 34
Setmana cultural 2024
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
Setmana cultural 2024
Setmana cultural 2024
Pressupostos participatius 2024
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
Mostra literària 2024
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

Lletres, música i dansa, protagonistes de la Setmana Cultural

Imprimir correu electrònic

Setmana Cultural 2022“La Setmana Cultural torna per fi sense cotilles i el drac de Sant Jordi ja rebufa el foc habitual”. Així comença la salutació del programa amb què la regidora de Cultura, Olga Parra, convida tots els veïns i veïnes de Teià a participar en els actes que els principals equipaments de la població acolliran a l’entorn del Dia del Llibre i de la Rosa.

Maria Canals

El 19 d’abril, La Unió acollirà durant tot el dia El Maria Canals porta cua, una iniciativa del Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona que consisteix a instal·lar un piano de cua. Pel matí s’hi atansarà l’alumnat de l’Escola El Cim i de l’Institut Turó d’en Baldiri, mentre que a la tarda en podran fer ús les escoles de música de Teià i dels municipis veïns, així com a tothom del poble que ho vulgui. Per tocar-lo, us podeu inscriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. La jornada es clourà a les 20h amb un concert del pianista Xavier Ricarte.

Novetats editorials

El mateix dia 19 a les 19 h, la teianenca Dolça López presentarà la seva novel·la Y el futuro pasó a la Biblioteca municipal. L’endemà a la mateixa hora, l’alpinista Ester Sabadell parlarà a l’Espai can Llaurador del seu darrer llibre, Línies de somnis, en un acte organitzat pel Club Excursionista Teià.

Taller familiar i espectacle literari

El 21 d’abril, La Unió acollirà dues activitats. A les 18h s’hi farà el taller familiar L’Odissea amb tinta xinesa. L’objectiu és representar gràficament els personatges i les escenes d’un capítol de l’Odissea servint-se d’aquarel·les i una canya. L’activitat s’adreça a persones de qualsevol edat i s’inscriu en el marc de l’exposició Homer, encara, de Joma.

I a les 20h, el rapsode Pere Arquillué i el músic Toni Ubach retran homenatge a l’escriptor Gabriel Ferrater amb el recital literari Fil de memòria, amb motiu del centenari del seu naixement.

Sant Jordi i Mostra Literària

El dia de Sant Jordi, a partir de les 10h, la Biblioteca de can Llaurador organitzarà una trobada d’autors i autores locals, que signaran les seves obres i conversaran amb el públic lector. Podeu veure la resta d’activitats programades a l’equipament, inclosa la Revetlla de Sant Jordi, en aquest enllaç.

El 24 d’abril a les 12h tindrà lloc a La Unió l’acte de lliurament dels premis de la fase local de la Mostra Literària en una gala amenitzada per la Banda Municipal de Música de Teià. El mateix dia, a les 18 h, la Companyia del Princep Totilau oferirà l’espectacle d’actors i titelles Mare Terra, sobre com va aparèixer la vida al planeta blau. L’obra està concebuda per a infants a partir de 3 anys i s’inspira en les seves preguntes sobre la natura i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman.

Durant aquell cap de setmana –divendres 22 d’abril, de 16 a 20h, i dissabte 23, de 10 a 14 h– Càritas Teià vendrà llibres, roba de segona mà, plantes aromàtiques i roses de Sant Jordi al pati de la Rectoria amb finalitats solidàries.

Dia Mundial de la Dansa

El 29 d’abril és el Dia Internacional de la Dansa. Per celebrar-ho, a les 18h s’inaugurarà a la plaça de la Cooperativa el mural col·laboratiu de fotografies Mou-te i se sortejaran dos abonaments per al festival de música i patrimoni de la Remor i quatre entrades per assistir al musical Hakuna Matata, de la Societat la Flor de la Palma. A continuació, la Companyia Mar Gómez oferirà Swing it!, una peça curta narrativa, seguida d’una classe oberta popular de swing perquè tothom pugui aprendre els fonaments d’aquest ball.

I el dia 5 de maig a les 18h, les persones que s’hi hagin inscrit sortiran en autocar cap a Barcelona per veure la versió de Giselle d’Akram Khan al Gran Teatre del Liceu.

Agenda

web panera.jpg
Dimarts, 02 abril - 29 abril
Biblioteca de can Llaurador
MATERIALS DE CONSTRUCCIÓ.jpg
Divendres, 19 abril
18:00
Biblioteca de can Llaurador
esp_ring02.jpg
Divendres, 19 abril
20:00
en jan i l aventrua dels colors.jpg
Dissabte, 20 abril
12:00
cartellA3-setmana cultural-5abr24_page-0001.jpg
Diumenge, 21 abril
11:30
03.-2x4-21mar24.jpg
Diumenge, 21 abril
12:30
CMC La Unió
revetlla24.jpg_1218456173.jpg
Dilluns, 22 abril - 22 abril
17:00 - 20:00
Biblioteca de can Llaurador
scrabble gegant.png
Dilluns, 22 abril
17:00
Biblioteca de can Llaurador

Exposicions

Expo Renate.jpg
04 abril - 04 Mai
CARTELL GERARD ROSES.JPG
08 Març - 28 abril

Serveis

La Deixalleria

La deixalleria Mancomunada Teià, Alella, el Masnou

Recollida de mobles

Servei de recollida de mobles i trastos vells

Certificat Digital IdCat

Et tramitem l'alta i renovació del certificat digital IdCat

OMIC

Oficina Municipal d'informació al Consumidor

Renovació del DNI

Servei de renovació del DNI a Teià

Benvinguda Nadons

Obsequi als nadons nascuts aquest any

Taxi a demanda

Nou servei de Taxi a demanda

Què pots fer?

Infoesports

Programa i horaris de les activitats esportives del Poliesportiu el Cim

Activitats a la Unió i Masia can Llaurador

Cursos i Activitats culturals a la Unió i Masia de can Llaurador

Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

Jaciment arqueològic d’època romana situat a Teià i gestionat per la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià

Teià, camins de goig

Recorreguts memorables per Teià. Descarrega't aquest tríptic per conèixer els millors racons de la vila

AMI
Massarosa
Enoturisme d'Alella
Parc serralada litoral
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat