Apreta intro per cercar
93 555 12 34
Setmana cultural 2024
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
Setmana cultural 2024
Setmana cultural 2024
Pressupostos participatius 2024
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
Mostra literària 2024
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

El cicle festiu de Nadal inclourà quatre concerts i ‘Els Pastorets’

Imprimir correu electrònic

Nadal 2021Avui dimecres, 1 de desembre, la Regidoria de Cultura ha donat a conèixer la programació de Nadal, que integra les activitats ordinàries que duen a terme els diversos equipaments municipals –com el cinefòrum de La Unió o el Racó Poètic i els tallers de jocs en família de la Biblioteca– amb els esdeveniments especialment ideats per celebrar el cicle festiu d’aquesta època de l’any. De la fusió de l’activitat regular i l’extraordinària, l’Ajuntament n’ha editat un díptic que trobareu als punts habituals de distribució.

Quatre concerts

Entre les diverses expressions artístiques, la música adquireix una volada especial. Després de molt de temps sense actuar, la Banda Municipal oferirà l’11 de desembre a les 12 h un concert a La Unió amb repertori nadalenc que servirà també com a presentació del nou director, Ignasi Caballé.

El següent dissabte, dia 18, l’Escola Cadença farà també el seu Concert de Nadal al carrer de Pere Noguera. De 10 a 13 h hi actuaran els alumnes de llenguatges, de cant i de la coral de gòspel. L’endemà diumenge a les 12.30 h, La Unió serà l’escenari escollit per la Coral Esclat per repassar una selecció de temes nadalencs. Dirigida per Carme Julià, els assistents podran sentir les veus solistes d’Eva Comas, Sara Antoja i Oriol Sàenz, acompanyats per Bernat Antolín al piano i Enric Corominas al saxo.

Per completar la jornada, el mateix dia a les 18.30 h la soprano Glòria Lorente i la violoncel·lista Clara Manjón interpretaran El cant de la Sibil·la a l’església de Sant Martí, seguit d’una recopilació de cançons dels segles XV i XVI extretes del Llibre Vermell de Montserrat i dels cançoners d’Upsala i de Palau, a càrrec del Cor Vora Mar.

Pessebre i pastorets

El dissabte 18 de desembre serà un dia intens. A les 18 h s’inaugurarà a La Unió el pessebre monumental, que de moment és encara una incògnita, i a les 19.30 h s’estrenaran Els Pastorets a La Palma. L’obra de Josep Maria Folch i Torres tindrà dues representacions més –diumenge 19 de desembre i diumenge 2 de gener– a les 18 h, i una part de la recaptació es destinarà a La Marató de TV3.

Activitats familiars gratuïtes

En el marc del Mercat de Nadal, Òmnium Cultura organitzarà un taller de tions el diumenge 19 de desembre a les 11.30 h, a la plaça de la Cooperativa. Per la seva part, la Biblioteca de can Llaurador acollirà un taller familiar de postals de Nadal per a infants de més de 4 anys el dimarts dia 21, a les 18 h.

El 28 de desembre a les 18h La Unió oferirà l’espectacle Contes de Nadal de les germanes Baldufa, a càrrec de Tanaka Teatre.

Patges i Reis d’Orient

Per tal de fer arribar totes les cartes a Ses Majestats els Reis d’Orient, s’instal·larà una bústia itinerant a diversos indrets del poble. El 2 de gener serà a La Unió a partir de les 17.30 h; el dia 3 es traslladarà a la plaça de la Cooperativa a partir de les 11 h, i el dia 4 serà al parc de can Godó a partir de les 18 h.

Els nens i nenes que ho desitgin podran parlar directament amb Melcior, Gaspar i Baltasar per videotrucada i explicar-los la seva carta el dia 3. Per aconseguir cita, cal que els pares enviïn un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El mateixos dies 3 i 4, els Corresponsals del Casal de Joves ajudaran el seguici reial a muntar tota la logística per a la producció i emmagatzematge de regals a la Fàbrica de les joguines que es muntarà al mateix Casal. De 17.30 a 20 h, els carters reials recolliran les cartes dels més menuts i hi deixaran entrar als més intrèpids, que hauran de pagar 2 euros com a penyora.

El dia 3, Òmnium Cultural farà la sopa de pedres i n’explicarà la seva història. En el mateix lloc, els Corresponsals faran el tradicional taller de fanalets.

Finalment, el dia 5 tindrà lloc la Cavalcada de Reis. Començarà a les 18 h al passeig del Castanyer i pujarà pel passeig de la Riera fins arribar a les escales de l’església amb les seves flamants carrosses.

Agenda

web panera.jpg
Dimarts, 02 abril - 29 abril
Biblioteca de can Llaurador
en jan i l aventrua dels colors.jpg
Dissabte, 20 abril
12:00
cartellA3-setmana cultural-5abr24_page-0001.jpg
Diumenge, 21 abril
11:30
03.-2x4-21mar24.jpg
Diumenge, 21 abril
12:30
CMC La Unió
revetlla24.jpg_1218456173.jpg
Dilluns, 22 abril - 22 abril
17:00 - 20:00
Biblioteca de can Llaurador
scrabble gegant.png
Dilluns, 22 abril
17:00
Biblioteca de can Llaurador
els antecedets familars de sant jordi.jpg
Dilluns, 22 abril
17:30
web Portada_Pluja de relats_ok.jpg
Dilluns, 22 abril
19:00
Biblioteca de can Llaurador

Exposicions

Expo Renate.jpg
04 abril - 04 Mai
CARTELL GERARD ROSES.JPG
08 Març - 28 abril

Serveis

La Deixalleria

La deixalleria Mancomunada Teià, Alella, el Masnou

Recollida de mobles

Servei de recollida de mobles i trastos vells

Certificat Digital IdCat

Et tramitem l'alta i renovació del certificat digital IdCat

OMIC

Oficina Municipal d'informació al Consumidor

Renovació del DNI

Servei de renovació del DNI a Teià

Benvinguda Nadons

Obsequi als nadons nascuts aquest any

Taxi a demanda

Nou servei de Taxi a demanda

Què pots fer?

Infoesports

Programa i horaris de les activitats esportives del Poliesportiu el Cim

Activitats a la Unió i Masia can Llaurador

Cursos i Activitats culturals a la Unió i Masia de can Llaurador

Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

Jaciment arqueològic d’època romana situat a Teià i gestionat per la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià

Teià, camins de goig

Recorreguts memorables per Teià. Descarrega't aquest tríptic per conèixer els millors racons de la vila

AMI
Massarosa
Enoturisme d'Alella
Parc serralada litoral
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat