Imprimir aquesta pàgina

Teià aporta 5.500 euros al Gran Recapte d’aliments

30 Novembre 2020 ~

Gran Recapte02Del 16 al 21 de novembre es va celebrar a tot Catalunya el Gran Recapte 2020 en un format diferent, adaptat a les restriccions implementades a causa la Covid-19. S'hi podien fer aportacions en línia a través de la pàgina web del Banc dels Aliments o en el moment de fer la compra en supermercats, mercats municipals i botigues de proximitat.

A Teià, els establiments que van col·laborar són: Fruita i Verdura Irene Ribas, Fruita i Verdura Lina Ruano, Peixateria, Queviures Marcual i Carnisseria Mònico, a més dels supermercats Condis i Mercadona.

Els últims dos dies de la campanya van participar 24 voluntaris i voluntàries en tasques informatives a l’entrada dels establiments. Aquestes persones no formaven part de cap col·lectiu considerat de risc dins de la situació de pandèmia. Els organitzadors de l’operatiu destaquen especialment la participació de la gent jove, gran part de la qual es va estrenar aquestes tasques.

La recaptació total a escala local ha estat de prop de 5.500 euros. Gran part d’aquests diners es destinaran a la compra d’aliments frescos per part de Càritas Teià, entitat encarregada de la distribució d’aliments al qual tenen accés les famílies amb vulnerabilitat econòmica. Totes les persones que hi acudeixen són derivades a través de les oficines de Serveis a les Persones de l'Ajuntament en el moment que se’n detecta la necessitat.