Imprimir aquesta pàgina

Teià facilita l'empadronament exprés per rebre mascaretes

27 abril 2020 ~

mascaretes001Aquesta setmana, l'Ajuntament de Teià està repartint 6.500 mascaretes reutilitzables als veïns i veïnes del poble. N'hi haurà una per a cada persona major de 2 anys i n'hi ha de dues talles: per a menors de 15 anys i per a persones adultes.

Les mascaretes són distribuïdes porta a porta per la xarxa de voluntariat local. Els veïns les reben dins d'un sobre, juntament amb un full d'instruccions d'ús. Dins del sobre hi ha tantes mascaretes com persones resideixen en aquell domicili, d'acord amb les dades que consten al padró municipal

Si, per qualsevol motiu, hi ha persones que viuen a Teià però no hi estan empadronades i volen rebre la mascareta, cal que primer sol·licitin l'alta en el padró d'habitants a través de dues vies:

- Per Internet, a través del formulari que trobareu en aquest enllaç: http://teia.cat/component/fabrik/details/46/19?Itemid=534 (el formulari correspon al tràmit anomenat "canvi de domicili dins el mateix municipi", però té la mateixa validesa i requeriments de documentació).

- Per telèfon, trucant al 93 540 93 50 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h, i dijous de 17 a 20h).

Alta transitòria

La inscripció en el padró donarà automàticament dret a rebre la mascareta. Tanmateix, cal advertir que es tracta d'una alta provisional, en espera de completar el tràmit administratiu.

Quan la situació es normalitzi, caldrà que les persones sol·licitants passin per l'Ajuntament a signar els fulls padronals.

En cas de detectar alguna irregularitat, les persones rebran igualment la mascareta, però els empadronaments es deixaran en suspens fins que no hi aportin la documentació requerida.