Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Govern Obert

Atenció a la ciutadania

Catàleg de tràmits

Casament civil

Tramitar la sol·licitud de matrimoni civil a l'Ajuntament. Aquest acte és celebrat per la Jutgessa de Pau, Jutge suplent, l'alcalde/essa, o regidor/a de la corporació municipal en qui es delegui, a la sala de Plens de l’Ajuntament o despatx del Jujat de Pau si no existeixen restriccions sanitàries.

Per iniciar expedient de matrimoni civil al Registre Civil de Teià caldrà que un dels membres de la parella estigui empadronat a Teià.

La celebració pot tenir lloc a diferent municipi del que s’ha iniciat l’expedient.

Si s’inicia expedient de matrimoni civil a Teià i la celebració també es vol celebrar a Teià, les celebracions podran autoritzar-se per:

  • La Jutgessa de Pau o Jutge Suplent, de dilluns a divendres, a les 13:30 h, a la sala de Plens de l’Ajuntament.
  • L’alcaldessa o regidor/a que estigui disponible, divendres a la tarda (18 h. aprox.) o dissabtes al migdia (12.30 h. aprox.) 

Si s’inicia expedient de matrimoni civil fora de Teià i la celebració es vol celebrar a Teià, les celebracions només s’autoritzaran per la Jutgessa de Pau o Jutge suplent els últims divendres de cada mes, a les 13:30 h.

Aquest acte no es celebra al mes d’agost.

Aquest calendari pot estar subjecte a variacions.

PREU:

Taxa a abonar abans del dia de la celebració per ús de la sala de Plens:

- Per a persones empadronades al municipi: 20,80 €
- Per a persones no empadronades al municipi: 104,00 €

OBSERVACIONS

- Si hi ha descendència comuna, aportar el Llibre de Família.
- L'acte dels matrimonis civils consistirà en: la lectura dels articles del Codi Civil, el consentiment, l'intercanvi dels anells, si s'escau, i la signatura dels contraents i els dos testimonis a l'acta matrimonial. Els assistents a la celebració seran els contraents i els dos testimonis, podent assistir convidats fins un màxim de 20 persones, aproximadament.
- La modificació de la data de celebració del matrimoni civil no suposarà una nova responsabilitat tributària (sempre que hi hagi disponibilitat a l'agenda corresponent) a través del Registre Civil

ON SOL·LICITAR-HO

AL REGISTRE CIVIL DE TEIÀ, ubicat al mateix edifici de l'Ajuntament de Teià, c. Pere Noguera, 12, telèfon 93 540 93 50, extensió 105. Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores

La documentació podeu presentar-la presencialment o via seu electrònica de l’Ajuntament de Teià, a través d’instància genèrica, sempre i quan:

- Es disposi de signatura digital per signar la instància i el full de sol.licitut
- la documentació sigui electrònica, o bé, presenteu els originals el dia de la signatura de l’expedient.

- Instruccions de tramitació d'expedient previ a la celebració de matrimoni civil
- Sol·licitut d'autorització de casament

Tramitar online

Podeu realitzar aquest tràmit online prement el botó

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat