Detall de l'esdeveniment

Visita teatralitzada

33
Diumenge, 25. Febrer 2024

A les 11:00h 


Visita-teatralitzada-Vallmora-e1668426977572.jpg
Títol de l'activitat → Visita teatralitzada
Breu descripció de l'activitat →El Celler Romà de Vallmora va ser un centre de producció vitivinícola de la Laietània romana entre els segles I aC i V dC. El jaciment conté les dues úniques reconstruccions del país de premses de vi, i s'hi conserven vestigis de les sales de premsatge, dels dipòsits de most i de tines de ceràmica.Aquesta història és representada per l'arqueòleg Narcís Vallformosa i l'Epictet, l'esclau lliure que va treballar les terres del Celler Romà, qui ens expliquen com era la vida a Vallmora en època romana, acompanyat d'un bon polsim d'humor. Una activitat a l'aire lliure que finalitza amb una copa de vi DO Alella (o most) amb vistes a la mar. El recorregut és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.
Data de l'esdeveniment → Diumenge 25 de febrer de 2024
Horari → Inicia a les 11 h i té una durada aproximada d'1.30 h.
Espai, adreça i municipi → Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora. Carrer Ernest Lluch, 40; 08329 Teià, Barcelona.
Preu de l'activitat → Adults: 7 € / Menors de 18: 3,50 € / Titulars del carnet Super3 (SX3): gratuïtat.
Web de l'entitat → www.vallmora.cat/
Web per a la compra de les entrades: https://enoturismedoalella.koobin.com/index.php
Nom de l'organitzador, amb telèfon → Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora, qualsevol dubte contactar al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 615619894.


33

()

 

 

 

Ajuntamentdeteia