Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Detall de l'esdeveniment

POESIA I +: Nu Drama / Ariox / The Tyets, Animalari urbà

Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora
Dissabte, 2. Juliol 2022

A les 20:00h 


evento-principal-16396.jpg

Nu Drama 

Darrere de Nu Drama s’amaga Ricard Soler i Roger. Nascut a Sant Joan de les Abadesses el 1994, és un traductor, poeta, raper, cantant, beatmaker i actor amb una producció ingent —diversos senzills i EP, a banda d’unes quantes col·laboracions— que l’ha situat com un dels pioners del rap i els gèneres urbans en català. Format com a traductor i com a actor, no fa distincions entre rap i poesia, sempre a l’encalç d’una poètica actual i fora dels clixés, jugant amb el llenguatge fins al límit. Ell serà l’encarregat d’obrir una vetllada que promet trencar normes i fer ballar cames i neurones. 

Ariox 

Des de Cardedeu, Ariox ens presenta una proposta fresca i personal nascuda durant la solitud del confinament, el 2020. Va ser llavors quan, tot investigant i jugant amb programes de producció musical al seu ordinador, de manera casual i sincera i sense cap mena de pretensió, van néixer els primers sis temes, que acabarien conformant el seu EP de debut. Aquest any ha publicat amb Galgo Lento Mama, l’amor em dona mal de cap, que ha estat una bona alenada d’aire fresc en el panorama del pop i les músiques urbanes en català. Si encara no la coneixeu, no us perdeu aquesta oportunitat: Ariox empeny amb força i sense complexos.

The Tyets, Animalari urbà  

Amb la cançó “El ratolí”, inspirada en un poema d’Enric Larreula i que forma part del seu particular Animalari urbà —un encàrrec de La Bressola—, van guanyar l’any passat el certamen Terra i Cultura del Celler Vall Llach. Provinents de la capital del Maresme, The Tyets ja s’han convertit en un fenomen dins del context de les músiques urbanes, amb un estil directe i festiu, amb influències que van del reggaeton al pop i unes lletres en general alegres. De fet, la seva millor època és l’estiu, així que no podien faltar al POESIA i +. Presentaran temes del seu Animalari urbà amb alguns amics i col·laboracions especials. Prometen encendre la nit!

Venda d'entrades a: https://entradas.codetickets.com/entradas/nu-drama-+-ariox-+-the-tyets-animalari-urba/28755/fundaciopalau/online

 

Organitza:

FUNDACIÓ PRIVADA PALAU


Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora
Ernest lluch
Teià (Barcelona)

 

 

 

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat