Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Detall de l'esdeveniment

PAU VALLVÉ

Can padellàs
Dijous, 22. Juliol 2021

A les 22:00h 


PAU VALLVÉOP.jpg

Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de llargues gires presentant els seus anteriors treballs, Pau Vallvé torna per presentar el seu 17è disc titulat "La vida és ara", el 6è signat sota el seu nom. El disc se l'ha auto-editat ell mateix i, com ja és tradició en ell, l'ha composat, tocat, mesclat i produït ell sol al seu estudi.

 

El nou disc de Pau Vallvé és el disc d’algú que ha arribat finalment a ser feliç i de cop se n'adona. D’algú que poc a poc ha aconseguit anar-se desprenent de tots els tics que l’encallaven i finalment pot fer un disc sense cridar, sense drames i cantant-te a l’orella que la vida és ara, que mori l’odi, i que, ens agradi o no, som com troncs baixant pel riu. És com el típic moment de lucidesa cannàbica, però aquest cop la lucidesa ve propiciada per la suma de l'experiència acumulada més un confinament solitari i perllongat just en el moment adequat. Un disc important. Un canvi d'etapa.

A l’escenari hi haurà un Pau Vallvé multi-instrumentista que tocarà ritmes, els gravarà en directe i al damunt hi tocarà la guitarra i cantarà. I al seu costat un altre multi-instrumentista: el Darío Vuelta que, entre mans i peus, s'encarregarà de fer sonar el baix, els teclat, els samplers i inclús de disparar les llums del concert que el Pau i ell han estat dissenyant per a cada cançó. Serà un directe on també repassaran i re-versionaran amb el nou format cançons de tots els discs anteriors, no només d'aquest últim. 

22 de juliol a les 22 h a Can Padellàs

ENTRADES REMOR: 9 EUROS

Només venda anticipada d’entrades a través del web municipal  https://teia.koobin.cat


Can padellàs

()

 

 

 

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat