Política de Privacitat Cultura

Imprimir correu electrònic
L’interessat queda informat del tractament de dades personals en base a l'aplicació del Reglament (UE) 2016/679 (RGPD) i dona el seu consentiment a que l’Ajuntament de Teià les tracti per a la prestació de l’activitat.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable

Ajuntament de Teià • c/ Pere Noguera, 12 • 08329 Teià

Tel. 93 540 93 50     • e-Correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Delegat de Protecció de Dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalitat

Inscripció a les activitats de Cultura i rebre informació de properes activitats de la Casa de Cultura la Unió i de l’Espai Can Llaurador

Legitimació

Consentiment de l'interessat prestat mitjançant l'acceptació de la política de privacitat i la inscripció a les activitats de Cultura

Destinataris

La informació que recull l’Ajuntament de Teià és tractada amb la màxima confidencialitat i seguretat.

Encarregat de tractament: Gestió dels cursos

Ajuntament de Teià

No estan previstes altres cessions de dades.

Drets

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat, així com d'oposició i limitació al tractament de les seves dades personals, mitjançant escrit juntament amb l'acreditació de la seva identitat al Responsable, com s’explica a ‘Informació Addicional’.

Els titulars de les dades personals tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Informació

Addicional

Si desitja informació més detallada sobre el tractament de les seves dades, pot consultar la nostra política de privacitat. Veure la Política de Privacitat.

 

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

 

Qui és el responsable del tractament de les seves dades personals?

Identitat: Ajuntament de Teià

Domicili: Pere Noguera, 12 • 08329 Teià

C.I.F .: P0828100H

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 93 540 93 50

Delegat de Protecció de Dades: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem les dades facilitades per gestionar la inscripció a les activitats de Cultura i per rebre informacions de properes accions de la Casa de Cultura la Unió i de l’Espai Can Llaurador.

 

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Conservarem les seves dades personals mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

 

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les dades és el consentiment de l'interessat prestat mitjançant l'acceptació de la política de privacitat i la inscripció a les activitats de Cultura.


A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

L’Encarregat de tractament per a la gestió dels cursos és Relleu Cultural S.L.

No estan previstes altres comunicacions de dades.


Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

L’interessat pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins pels quals van ser recollides. També podrà sol·licitar els drets a la limitació del tractament i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.
L’interessat podrà exercir els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, acreditant la seva identitat en el domicili de Ajuntament de Teià o sol·licitar-ho mitjançant l'enviament d'un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Els titulars de les dades personals tenen dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat • C / Rosselló, 214, Esc. A, 1r 1a • 08008 Barcelona).

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar