Ajuntament de Teià

Informació Institucional

Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc

Gestió econòmica
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana

Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos

Composició del Ple

Integrat per la totalitat dels regidors i regidores i presidit per l'alcalde, estableix les línies d'actuació municipal i resol les qüestions més importants, amb funcions de tipus constitutiu, planificador, reglamentari i fiscalitzador de la funció executiva.

Els Plens Municipals ordinaris es realitzen el tercer dijous de cada dos mesos (Gener, Març, Maig, Juliol, Setembre i Novembre) excepte modificacions. Els extraordinaris depenen de la seva urgència i normalment també es realitzen la tercera setmana dels mesos que es convoqui

Equip de govern

L'audiència prèvia al ple - Precs i preguntes

  • Els veïns i les veïnes poden intervenir per formular els precs i les preguntes que considerin oportuns sempre que estiguin relacionats amb aspectes de competència municipal.
  • L'alcalde o alcaldessa la convocarà prèvia a cada sessió ordinària del Ple municipal.
Els veïns i veïnes que hi vulguin intervenir s'han d'inscriure, identificant-se i fent constar la temàtica a la qual farà referència la seva intervenció, mitjançant qualsevol dels sistemes següents:
  • Instància Genèrica presentada a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Teià
  • Instància presentada al Registre General de l'Ajuntament a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).
 

Butlletí 94   [1 d'abril de 2005]

No és casualitat que parlem d'EDUCACIÓ.

D'entrada és un dels elements bàsics de la política del país, per altra banda és un element que està en redefinició.Podem, per simplificar, dividir l'educació en tres àmbits: el formal (als centres educatius), l'informal (a les famílies) i el no formal (a l'entorn social). El pes que tenen cadascun d'ells ha variat substancialment. A l'administració, tant local com nacional, se li estan delegant funcions que en altres temps assumien l'escola o les famílies. També a l'escola li passa el mateix i també les famílies es troben en una situació semblant. Reflexionar sobre l'educació i fer-ho conjuntament amb la intenció de donar respostes, optimitzant els recursos, és una tasca essencial per millorar el FUTUR i si ho fem TOTS JUNTS, millor.Cal afrontar aquest diàleg des d'una perspectiva global: l'educació ha d'amarar qualsevol acció duta al poble. Des de l'escola a la millora dels serveis, des del nou institut i biblioteca a la disciplina urbanística, des de l'oferta formativa a joves a l'activitat cultural, des de les activitats per conciliar la vida laboral i familiar a la promoció econòmica...Tots hi estem implicats, som-hi.

 

Ajuntamentdeteia