Arriben la il·lusió i la força del socialisme

Des del PSC de Teià volem donar les gràcies a cadascuna de les 321 persones que, amb el seu vot, van decidir fer confiança a la nostra llista el 26 de maig. Treballarem a fons durant tot el mandat en la millora de Teià i en favor del conjunt de les teianenques i teianencs, com és la nostra vocació, i particularment treballarem per fer valer els valors republicans de llibertat, igualtat i fraternitat expressats en aquests 321 vots.

Les eleccions han situat el nostre partit a l’oposició. Però des d’aquí farem una tasca constructiva i dialogant, a l’hora que rigorosa en el control al govern municipal i en la defensa dels valors i drets de les veïnes i veïns que van votar socialista.

Perquè la Democràcia i l’Estat de Dret consisteixen també, i molt especialment, en que el govern respecti els drets dels ciutadans que no van votar-lo a ell. Ja siguin aquests un 9%, com les teianenques i teianencs que van votar socialista el 26 de maig, o siguin fins i tot un 52%, com les catalanes i catalans que al setembre i octubre de 2017 ens vam sentir menystinguts pel govern català. El diàleg sincer i teixir consensos suficientment amplis són la clau per construir una societat millor.

La gent del PSC, doncs, no som a l’Ajuntament per “seguir fent el mateix de sempre”, com deia més o menys el lema de campanya de l’actual alcalde. Volem fer coses noves. Assolir fites que Teià ja hauria de tenir fa anys, a més dels nous requeriments que el temps actual reclama.

La majoria absoluta d’ERC no és el millor escenari perquè l’Ajuntament sigui el gresol d’idees i projectes que convé a Teià, i sabem que més teianenques i teianencs ho pensen ara. Però el PSC està aquí per sumar, amb il·lusió i en positiu, i estarem a l’alçada de la confiança que ens ha estat dipositada!


Més en aquesta categoria: I tu: ets republicà? »
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar