Tenim 4.224.753 euros al calaix! Que es noti!

La feina feta en matèria de sanejament econòmic dels darrers mandats (2011- 2019) és innegable. Una feina que ha permès corregir el forat econòmic dels períodes anteriors a 2011 i que hauria de permetre, ara i avui, destinar més diners a inversió en diferents àmbits:

1. VIA PÚBLICA.- són incomptables els carrers i espais públics que necessiten d’actuacions de millora. De Sant Berger a la Vinya, del Poble Espanyol a La Molassa, del centre de la vila a Vallbellida, de la Plana a muntanya, cal invertir diners en ferm de calçada, en voreres, en reposició d’arbrat...

2. NETEJA.- Cal una sectorització i l’elaboració d’un pla de neteja de la via pública, que intensifiqui les actuacions en tots els racons de la vila,. Hi ha nombrosos carrers i places que resten en l’oblit. La vila no és només La Riera.

3. RECOLLIDA RESIDUS.- Ha de ser l’autèntic cavall de batalla. Les zones de contenidors es troben sovint brutes i traspassades de volum de brossa. Hi ha vilatans incívics, cert, però caldria valorar la possibilitat d’ampliar les recollides per evitar abocament fora dels contenidors, a voltes per incivisme i a voltes per manca d’espai en els contenidors.

4. EQUIPAMENTS.- Abans de construir nous equipaments caldria que els que tenim estiguin en perfecte estat per al seu òptim funcionament. A l’escola li cal més inversió, al Parc de Vallbellida li cal inversió a l’edifici de l’ ajuntament necessita rehabilitar les jardineres de la façana i la balconada d’alcaldia, per seguretat i per dignitat.

5. PERSONAL.- El poble creix desaforadament i neixen noves zones que hauran de ser ateses pels serveis municipals. Els recursos humans dels serveis de manteniment són absolutament insuficients per atendre el que tenim i el que està per venir amb elcreixement urbanístic sense aturador.

Per tot això, havent-hi 4.200.000 euros al calaix, esperant ser posats a disposició del poble, de la seva millora i, en definitiva, de la gent, JuntsxCatalunya Teià no entenem com és que el Govern de CAT+ERC, només hi destina mig milió a inversió, i dels quals, gairebé la meitat són per desplaçar la Policia Local a la caseta de Sant Berger, que ha de ser rehabilitada.

Volem els diners al carrer i no al calaix, per fer de Teià, el millor poble per viure-hi!

Darrera modificació el Dijous, 10 Febrer 2022 10:41

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar