Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Tenim 4.224.753 euros al calaix! Que es noti!

La feina feta en matèria de sanejament econòmic dels darrers mandats (2011- 2019) és innegable. Una feina que ha permès corregir el forat econòmic dels períodes anteriors a 2011 i que hauria de permetre, ara i avui, destinar més diners a inversió en diferents àmbits:

1. VIA PÚBLICA.- són incomptables els carrers i espais públics que necessiten d’actuacions de millora. De Sant Berger a la Vinya, del Poble Espanyol a La Molassa, del centre de la vila a Vallbellida, de la Plana a muntanya, cal invertir diners en ferm de calçada, en voreres, en reposició d’arbrat...

2. NETEJA.- Cal una sectorització i l’elaboració d’un pla de neteja de la via pública, que intensifiqui les actuacions en tots els racons de la vila,. Hi ha nombrosos carrers i places que resten en l’oblit. La vila no és només La Riera.

3. RECOLLIDA RESIDUS.- Ha de ser l’autèntic cavall de batalla. Les zones de contenidors es troben sovint brutes i traspassades de volum de brossa. Hi ha vilatans incívics, cert, però caldria valorar la possibilitat d’ampliar les recollides per evitar abocament fora dels contenidors, a voltes per incivisme i a voltes per manca d’espai en els contenidors.

4. EQUIPAMENTS.- Abans de construir nous equipaments caldria que els que tenim estiguin en perfecte estat per al seu òptim funcionament. A l’escola li cal més inversió, al Parc de Vallbellida li cal inversió a l’edifici de l’ ajuntament necessita rehabilitar les jardineres de la façana i la balconada d’alcaldia, per seguretat i per dignitat.

5. PERSONAL.- El poble creix desaforadament i neixen noves zones que hauran de ser ateses pels serveis municipals. Els recursos humans dels serveis de manteniment són absolutament insuficients per atendre el que tenim i el que està per venir amb elcreixement urbanístic sense aturador.

Per tot això, havent-hi 4.200.000 euros al calaix, esperant ser posats a disposició del poble, de la seva millora i, en definitiva, de la gent, JuntsxCatalunya Teià no entenem com és que el Govern de CAT+ERC, només hi destina mig milió a inversió, i dels quals, gairebé la meitat són per desplaçar la Policia Local a la caseta de Sant Berger, que ha de ser rehabilitada.

Volem els diners al carrer i no al calaix, per fer de Teià, el millor poble per viure-hi!

Darrera modificació el Dijous, 10 Febrer 2022 10:41

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat