Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

No hi som, però se’ns veu

Abans de res, felicitem de tot cor als guanyadors de les eleccions municipals del passat 26 de maig, CAT - ERC i al nou Alcalde, Andreu Bosch i Rodoreda. En segon lloc volem agraïr als 537 teianencs i teianenques que han confiat en JuntsxCat Teià. Hem crescut en nombre de vots i hem passat de ser la tercera força a ser la segona. Moltes gràcies!

Malgrat tot, no estem gens satisfets del resultat obtingut i pensem que la feinada feta pels nostres regidors, la Gemma Rosell i el Francesc Ribas no ha obtingut la translació en vots que esperàvem. No obstant, la feina feta ha vingut per quedar-se i hem deixat una important petjada en les nostres àrees de responsabilitat que no volem que s’esborri. Ara no hi som, però se’ns veu!

JuntsxCatalunya Teià anirem amb el cap ben alt per la labor feta en les àrees de Serveis Socials, Sanitat, Cultura i Patrimoni Històric.

El nou govern amb majoria absoluta no ens ha volgut al seu costat per encarar aquest nou mandat. La majoria absoluta obtinguda els dóna, però, tota la legitimitat. La nostra demanda d’unitat de les forces independentistes ha estat, una vegada més, rebutjada.

Ara hem canviat de banda a la bancada del nou consistori. Érem a la dreta, a la dreta de l’Alcalde i hem estat la seva mà dreta; érem la mà dreta del govern i no ens en penedirem mai, gens. Ara som a la esquerra, i no serem el peu esquerra que faci la traveta als projectes del nou govern. Serem la mà estesa, el compromís, la responsabilitat i la oposició ferma i constant, com ferm i constant ha estat el treball al seu costat, amb absoluta fidelitat i perseverança.

D’altra banda, volem agrair, també, el suport incontestable a la candidatura Lliures per Europa encapçalada pel MHP Puigdemont, que tragué uns grandíssims resultats, també a Teià, on ha estat la llista més votada amb 1607 vots i un 46,67% dels sufragis.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat