Apreta intro per cercar
93 540 93 50

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Molta feina feta, molta per fer!

Enfilem la recta final del mandat i des de el grup municipal del PDeCAT-JuntsxCat ens sentim orgullosos del grau de compliment del programa electoral amb el que ens vàrem presentar a les darreres eleccions municipals del 2015. Malgrat tenir tant sols dos regidors en govern, estem satisfets del nostre grau d’implicació i influència, d’esperit de treball, de compromís amb la vila de Teià i de defensa dels interessos dels teianencs i teianenques. El grup municipal del PDeCAT-JuntsxCAT ha demostrat històricament que som capaços d’establir acords de Govern amb un ampli espectre de forces municipals, sense línies vermelles i avantposant l’interès general per davant de qualsevol altra qüestió partidista, amb el benentès que la defensa de la llibertat de Catalunya i dels presos polítics i exiliats i la lleialtat als presidents Torra i Puigdemont són qüestions innegociables. Aquesta és la nostra línia vermella!

Ens agrada el treball i el bé comú i, en aquest sentit, qualifiquem de molt bona l’entesa amb els regidors i l’Alcaldia de CaT+ERC. Treball i diàleg intens i permament per assolir fites. En la recent incorporació de romanent de tresoreria aprovada en el darrer Ple, farem un darrer impuls per acomplir amb el Pla d’Acció Municipal 2015-2019 consensuat per ambdues forces de Govern i que es tradueixen en inversió en la via pública i en la millora d’equipaments municipals i patrimoni històric (Camp de Futbol de Sant Berger, Casa Municipal de Cultura, Ca la Cecilia, Casal de Joves, Sagrat Cor, Creu de Terme, Casa de la Vila), així com el compromís ferm de l’arranjament de la pista de l’AE Teià pel 2019, fruit del conveni bilateral de la cessió d’ús de superfície. Inversions, totes elles, prioritàries i necessàries.

Naturalment, però, moltes propostes que portàvem en el programa no les hem pogut dur a terme, però les defensem amb dents i ungles i formaran part del nostre programa de les municipals de 2019. Tenim propostes concretes per a problemes concrets, alguns persistents durant anys i anys. Hi treballem intensament, perquè hi creiem!

Malgrat tot, el balanç és satisfactori i la feina a fer és gran, molt gran. El nostre esperit de servei públic resta més ferm que mai. Teià s’ho mereix!


Més en aquesta categoria: Un poble, un projecte, una candidatura »
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat