Un primer pas..

Des de fa algunes setmanes podem veure, durant bona part de les hores del dia, nenes, nens i també jovent de Teià jugant a Basket o a Futbol a la pista de l’AE Teià.

Estem contents, ja que veiem com una reivindicació històrica i que reco· llia el nostre programa electoral del 2019 “espais oberts per la pràctica esportiva”, s’ha dut a terme.

Després d’un procés llarg, més llarg del que tots hauríem volgut, la instal· lació ja està arreglada, i tot i que no es podran disputar partits oficials, ja està oberta als Teianencs com una instal· lació amb totes les garanties.

Agraïm l’aposta del Govern de fer un espai per a tots, però li demanem que vagi un pas més enllà i avanci de fase, adequant la instal·lació perquè s’hi permeti la disputa de partits ofici· als i puguem tornar a veure partits de Basket de competició.

I demanem també al govern que en· carregui l’estudi per a fer-ne de la pista l’aposta definitiva: una coberta retràc· til, que la converteixi en un espai multi usos polivalent d’estiu i d’hivern, per gaudir-ne d’activitats tot l’any, sense ingerències climatològiques. Sabem que és un pas més i que té un cost important, però totalment assumible avui en dia amb el romanent del que disposem. Si a més, es plantegés uti· litzar l’espai com a substitució de l’en· velat de festa major, el cost de l’obra seria compensat en pocs anys amb l’estalvi anual que representa actual· ment llogar un envelat.

I també es la nostra obligació, recor· dar a l’equip de govern que seguei· xen al seu calaix dos reivindicacions del jovent del poble, i que estaven al seu programa electoral, per tal que es posi fil a l’agulla i puguin dur-se a terme el més aviat possible: El rocò· drom i el SkatePark.

I ja per finalitzar, des de Gent de Teià volem desitjar-vos unes bones vacances i sobretot que sigueu pru· dents.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar