Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Amb què gastar el romanent, en temps de pandèmia

Estem vivint temps convulsos on la covid-19 s’ha apoderat de la normalitat de les nostres vides i on la situació que ens toca viure avui és de total adaptació i canvis constants. Des de Gent de Teià, primer de tot, volem expressar el nostre suport a totes les famílies que durant aquests mesos han perdut algun esser estimat o han hagut de passar per aquesta malaltia. També el nostre suport i agraïment a tots els professionals, voluntaris i persones anònimes que han estat i segueixen sent, en la primera línia d’actuació. Moltes gràcies a totes i tots.

Davant d’aquesta situació, ara més que mai hem de ser solidaris amb la gent que ho està passant malament. Per això, dins dels paràmetres que ens permeti la llei, hauríem de destinar bona part dels aproximadament 4 milions d’euros de romanent 2019 a ajudar a les famílies que ho necessitin.

Aquestes mesures passen per diferents àmbits. Ajuts als comerços, bars i restaurants i altres establiments que es veuen afectats pel tancament imposat pel govern. Ajuts als empresaris i autònoms, que el seu negoci també es veu greument afectat per la crisi.

O ajuts directes també pels vilatans, els quals veuen com els seus ingressos cauen i no poden fer front a moltes despeses diàries, de primera necessitat. Aquestes mesures han de ser prioritat del govern. A més apostem per altres línies d’inversió:

- Eficiència energètica, en energies alternatives, que ens farà estalviar diners.

- Més neteja als carrers i cobrir amb fustes els contenidors, com tenen molts altres pobles, que a més de millorar l’estètica del carrer, ordena la brossa i evita que es depositi en espais no permesos.

- Arreglar els carrers i les seves voreres malmeses..

- Soterrament de tots els cables elèctrics i de telecomunicacions de tot el poble.

Desitgem que totes i tots estigueu bé i confiem en que temps millors vindran i ens en sortirem.


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat