Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Ajuntament de Teià

Informació Institucional
Representants polítics, retribucions, normativa, empleats públics, etc
Gestió econòmica municipal
Pressupostos, Subvencions, contractacions, períodes de pagament, contractes ...
Participació ciutadana
Espais i mecanismes de participació ciutadana, tràmits i processos participatius

Un poble viu

El teixit associatiu de Teià és un dels seus trets diferencials. La transversalitat de la gent que formen part de les diverses entitats és l’esperit que impulsa que totes les activitats que generen en tots els àmbits de participació del poble siguin un èxit. Aquesta diversitat i proximitat amb Teià var ser el nostre exemple quan ja fa 10 anys es va crear Gent de Teià com una agrupació de vilatans, i un dels nostres objectius és no perdre mai aquesta identitat.

Volem aprofitant aquest últim escrit de l’any per felicitar a totes les persones que fan possible amb el seu esforç, totalment desinteressat, que durant tot l’any tinguem un ventall d’activitats, que omplen de vida el Poble.

I justament ara que deixem enrere Novembre, volem agrair la feina de la Comissió de la Festa Major que conjuntament amb les entitats locals, sempre ens ofereix una àmplia agenda durant dues setmanes excepcional.

Volem remarcar la recuperada “Festa de l’Esport” que va permetre fer un homenatge a totes les entitats esportives i als seus esportistes a principis de mes. Una Festa organtizada per les pròpies entitats amb la col·laboració de la Regidoria d’ esports, que esperem que ja sigui un clàssic any rere any.

Llarga vida a les entitats !!!

Tots els actes que organitzen les entitats no serien possible sense la feina inestimable dels treballadors municipals, la brigada i la Policia Local. I per suposat del recolzament de les regidories implicades.

També volem aprofitar aquest escrit per donar uns agraïments personalitzats.

Donem l’ enhorabona a l’ Escola Bambi, guardonada enguany amb el Tei per la seva gran tasca educativa amb infants, que ja supera els 50 anys. I en segona edició del “Teianenc de l’ any” , a la Laia Dosta per la seva gran feina en cooperació internacional.

Recentment també s’ ha emportat un premi, l’ ADF, concedit per la Diputació de Barcelona, per la planificació i gestió d’incendis forestals. L’enhorabona també.

Com a teianencs podem estar orgullosos del que tenim. Un poble viu.

I ara que s’acosta el Nadal, no podem acabar l’escrit sense fer una menció especial al difícil i injust moment que estem vivint com a país. Volem tenir un record molt especial per a les preses i presos politics, exiliades i exiliats, que passaran un any més aquestes festes fora de la seva llar. Un record també pels familiars. Una abraçada molt gran a tots i totes. No ens podem arribar a imaginar el que viuen.

I a les veïnes i veïns de Teià, Us desitgem unes bones festes de Nadal i una bona entrada d’ any


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat