Balanç del primer any de mandat

Malauradament, tornem a iniciar l’escrit al Butlletí Municipal demanant l’amnistia per a totes les persones represaliades per l’Estat espanyol per motius ideològics i polítics.

Aquest mes de juny, complíem el primer any del mandat i fèiem un balanç de tots els objectius assolits malgrat les condicions adverses. Ben aviat s’inaugurarà la pista de l’AE Teià. A més, s’han pogut realitzar un conjunt d’activitats culturals seguint les normes sanitàries que ens han permès gaudir d’una #CulturaSegura, hem fet que la Cella Vinària fes un gir que ben segur atraurà més visitants i hem reobert els equipaments municipals amb totes les mesures necessàries.

Agraïm de cor l’esforç de la ciutadania de Teià al llarg de les setmanes de confinament. Gràcies infinites també a totes les persones de la xarxa de voluntariat per la feina feta i a qui va fer possible el Casal d’Estiu, tot i que no era fàcil.

La COVID-19 ha desestabilitzat econòmicament i emocionalment moltes famílies. Per aquest motiu, aquells pressupostos per al 2020 que vam presentar el passat gener han estat revisats per posar l’accent a el vessant social, tot ampliant els recursos econòmics destinats a l’àrea d’atenció a les persones.

L’equip de Govern municipal ha treballat amb responsabilitat per seguir donant el millor servei possible a la població, malgrat totes les restriccions i els canvis constants d’última hora. Per això, totes les activitats que estem planificant des d’ara fins a finals d’any reuneixen totes les mesures sanitàries i us encoratgem a participar-hi per continuar fent poble.

Recordeu:

Mans - Distància – Mascareta – Seny


Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar