Apreta intro per cercar
93 555 12 34

L’Homenatge a la Vellesa reforça els vincles amb el jovent

Imprimir correu electrònic
Galeria d'imatges

AnoiaAquest cap de setmana s’han celebrat els actes centrals del Dia Internacional de la Gent Gran a Teià.

Dissabte 19 d’octubre, un grup de 60 persones va visitar les caves Pagès Entrena i el museu de la xocolata Simon Coll a Sant Sadurní d’Anoia i van dinar a un restaurant de Masquefa.

L’endemà diumenge, un centenar d’avis i àvies van assistir a l’Homenatge a la Vellesa que cada any es fa a La Unió. Per segon cop, els corresponsals del Casal de Joves es van cuidar de preparar els plats, parar les taules, servir el berenar i recollir-ho tot. L’àpat va ser amenitzat pel tenor José Alberto Aznar, que va fer les delícies del públic, i es va cloure amb l’actuació del grup de ball en línia del Casal de la Gent Gran.

Com de costum, l’Ajuntament va obsequiar amb un capseta de fragàncies totes les persones majors de 74 anys, per gentilesa d’Ainea Perfums.

HV003L’alcalde, Andreu Bosch, va dedicar el poema I de sobte, les coses s’esdevenen, de Miquel Martí i Pol, als socis més antics del Casal, la Quimeta i l’Andreu; mentre la regidora de Cicles de Vida, Èrica Busto, va destacar l’harmonia i el bon humor de joves i grans.

A l’acte també hi van assistir les regidores Mercè Alòs, Núria Andinyac i Gemma Rosell, i mossèn Esteve.

Noves dates
L’Ajuntament havia programat diverses activitats per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran, però la majoria van quedar afectades per la suspensió de l’activitat municipal com a resposta a la sentència contra els presos polítics.

Al llarg de les properes setmanes, la Regidoria de Cicles de Vida donarà a conèixer les noves dates en què tindran lloc les sessions que havien estat ajornades de gimnàstica, ball i cinema, així com el taller de cuina.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat