Apreta intro per cercar
93 555 12 34

El Casal de Joves organitza un concurs de TikTok per celebrar el Dia de les Dones

Imprimir correu electrònic

concurs TikTokEl Casal de Joves de Teià ha convocat el primer concurs de Tiktok #diadeladonateia per afavorir la reflexió i la creativitat ciutadana al voltant d’aspectes com la igualtat de gènere; les relacions afectives sanes entre dones i homes; l’empoderament femení; la prevenció i el rebuig de la violència de gènere i el suport a les víctimes; la denúncia de relacions tòxiques; l’oposició al masclisme; la detecció de micromasclismes, o la igualtat en àmbits com l'esport, el mercat laboral o les tasques domèstiques.

Edat i residència dels participants

Hi poden participar totes les persones amb edats compreses entre els 12 i els 35 anys que resideixin, treballin o estudiïn a Teià, El Masnou o Alella.

Inscripció i terminis

Per participar-hi, primer cal emplenar el formulari d’inscripció que trobareu en aquest enllaç. La data límit per presentar obres finalitza el 6 de març a les 23:59h.

Característiques dels vídeos

Cada persona hi podrà presentar només un vídeo, que haurà de tenir una durada màxim d'un minut, d’acord amb el que estableix TikTok.

El contingut del treball haurà d’ajustar-se a la temàtica del concurs i es podrà plasmar de diverses formes: un ball, una cançó, un diàleg, una obra de teatre, un dibuix, un maquillatge...

En cas d’incloure-hi música, caldrà triar una d'aquestes propostes: La puerta violeta, de Rozalén; Reinas, de Suu; Run the world (Girls), de Beyoncé; Pa’ mala yo, de Natti Natasha, o Dones, amb Andrae, JazzWoman i Eryfukksia.

A continuació, cal pujar el vídeo a TikTok amb el hashtag #diadeladonateia i l’obligació d’etiquetar el @casaldejoves. A més, és imprescindible que el compte de la persona sigui públic, ja que si és privat no es podrà visionar el treball.

Funcionament del concurs

Per garantir al màxim un desenvolupament equitatiu del concurs, tots els vídeos rebuts seran penjats a l’Instagram de @corresponsalsteia

El vídeo que obtingui més likes rebrà el primer premi i el que quedi en segona posició mereixerà l’accèssit. Només comptaran els m’agrada registrats en aquest compte d’Instagram. En cas d’igualtat de vots, un jurat format per la Regidora de Cicles de Vida i Drets Civils, Èrica Busto; el dinamitzador Marc Panal i les representants de la Comissió Jove, Sílvia Pérez i Ester Bosch, desfaran l’empat, basant-se en la qualitat dels vídeos.

Veredicte i premis

El vídeo guanyador i l’accèssit seran anunciats el 8 de març a les 17h a través dels comptes d’Instagram de @corresponsalsteia @casaldejovesteia i @ajteia

El primer premi serà recompensat amb un patinet elèctric valorat en 450 euros i un lot de llibres feministes, mentre que l’accèssit rebrà un val d’Amazon per import de 30 euros i un altre lot de llibres feministes.

Exhibició en directe

Els vídeos presentats al concurs seran exhibits en directe en l’streaming que tindrà lloc el 7 de març durant tot el dia a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Teià.

Acceptació de les bases

La participació en aquesta convocatòria a través del formulari d'inscripció implica l'acceptació de totes les condicions descrites, així com la resolució, per part de l'organització, de qualsevol qüestió no prevista en les mateixes.

En particular, cada participant es fa responsable que el contingut de la seva obrea respecta els drets de propietat vigents i compleix les disposicions legals exposades en el nostre codi civil i penal.

Si teniu qualsevol dubte pel que fa a les bases o les formes de participació en el certamen, podeu enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat