Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Els Reis d’Orient ja tenen la clau que obre totes les llars de Teià

Imprimir correu electrònic

reis02Melcior, Gaspar i Baltasar ja són a Teià, a l’espera que els nens i nenes vagin a dormir ben d’hora.

Ses Majestats han vingut des de Barcelona pel camí Ral en tres calesses tirades per cavalls. A les sis de la tarda, centenars de famílies els esperaven a la feixa de can Padellàs per veure’ls de prop i saludar-los. Quan han enfilat la Riera, el públic els ha cridat: “Hola, Reis d’Orient, és aquí, és aquí!”

Hi havia tanta requesta, que els Reis hi ha tornat a les vuit del vespre perquè cap infant no es quedés sense sentir-los i dipositar les seves cartes a la bústia reial.

Salutació reial

Un cop dalt de l’escenari, els tres savis han estat rebuts per l’alcalde, Andreu Bosch: “Quina alegria de tenir-los aquí! Ja m’ho vau dir per videotrucada, però amb tantes restriccions i tants canvis hem patit fins l’últim moment”.

El primer a parlar ha estat Baltasar: “Ha estat un any complicat per a vosaltres, ja que sovint no heu pogut visitar els avis i els amics. Per això us mereixeu una bona compensació. A banda de la mirra, tinc un munt de regals per a vosaltres!”, ha dit el rei negre.

Gaspar, el rei ros, ha afirmat que els Reis atendran “totes les cartes que hem rebut a la bústia real i les peticions per videotrucada perquè sabem que us heu portat bé, que us heu posat la mascareta i que us heu rentat bé les mans”.

Per últim, Melcior ha assegurat que “tinc l’or i la màgia preparats per no deixar cap infant sense regals”. El rei blanc ha dit que “Esperàveu les grans carrosses, els caramels i el carbó -que, de fet, ningú no es mereixia-, i ens sap molt greu no poder-vos abraçar ni tenir sobre la falda per escoltar els vostres desitjos a cau d’orella. Però no patiu, ho sabem tot, perquè som mags i savis!”

La clau màgica

Abans de marxar, l’alcalde els ha lliurat un estoig amb la clau màgica: “Aquí la teniu, ben polida i desinfectada. Ja veureu que va molt fina i que no tindreu cap problema per obrir totes les portes de Teià!”.

Si voleu veure el vídeo de l'arribada dels Reis, podeu clicar aquest enllaç.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat