Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Teià rebrà els Reigs Mags a can Padellàs

Imprimir correu electrònic

Bústia reialFinalment, l’Ajuntament de Teià rebrà Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar a la feixa de can Padellàs perquè tots els nens i nenes de Teià puguin veure’ls i dipositar les seves cartes a la bústia reial que hi trobaran instal·lada.

Els Mags d’Orient seran rebuts per l’alcalde de Teià, Andreu Bosch, que els donarà la benvinguda i els facilitarà la clau que obre totes les llars.

L’arribada de Ses Majestats tindrà lloc a les 18h, però caldrà que tothom hi arribi abans, de forma esglaonada.

Reserva d’entrades

El recinte obrirà les portes a les 17.30h i totes les persones que hi assisteixin tindran una cadira assignada per tal de respectar les distàncies de seguretat interpersonal. L’entrada serà gratuïta, però caldrà que prèviament hagi estat reservada a l'adreça teia.koobin.cat

La plataforma estarà disponible a partir de divendres, 1 de gener, a les 9h.

Bústies reials

Els infants més frisats també tenen l’opció de lliurar la seva llista de desitjos als carters i carteres reials que visitaran Teià els dies previs:

- Dissabte 2 de gener, de 12 a 14h, a la plaça de la Cooperativa.
- Diumenge 3 de gener, de 17 a 20h, a la plaça del Mil·lenari.
- Dilluns 4 de gener, de 12 a 14h, al parc de Vallbellida.

Fàbrica de joguines

Els mateixos dies 2, 3 i 4 de gener, La Unió es transformarà en una fàbrica de joguines per omplir el poble de regals. Cada tarda, de 17 a 20h, hi podeu passar per davant i veure-ho com els ajudants de Ses Majestats enllesteixen les comandes.

Sense cavalcada

Inicialment, la Regidoria de Cultura i la Comissió de Reis havien dissenyat una cavalcada itinerant amb un recorregut molt més extens que de costum per diversos nuclis de la població –com Sant Berger, el passeig de la Riera, la Plana o la Vinya– amb la pretensió de facilitar el seu seguiment des dels balcons de casa i d’evitar les aglomeracions de persones.

Tot i tractar-se d’una opció amb prou garanties sanitàries, les últimes restriccions del Procicat en matèria d’activitats nadalenques ho ha desaconsellat. D’acord amb l’article 19 d’aquestes noves mesures, les activitats de cultura popular i tradicionals han de ser estàtiques i han d’estar perimetrades, amb control d’accés i seients preassignats. Tal com han fet altres municipis de l’entorn, com Alella o Tiana, també a Teià s’ha pres aquesta determinació.

Les dues possibilitats ja van ser posades en coneixement dels grups municipals i valorades conjuntament el passat dilluns, 28 de desembre, en el marc d’una Junta de Portaveus monogràfica sobre aquesta qüestió.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat