caenfrdeites

El Poliesportiu implanta les activitats dirigides virtuals

Imprimir correu electrònic

 

graella poliesportiuAvui, la Generalitat ha anunciat que demanarà una pròrroga –de moment, fins a finals de novembre– de la resolució acordada pel Procicat el passat 30 d’octubre amb l’objectiu de combatre la segona onada de la pandèmia. Entre les mesures adoptades hi ha el tancament de totes les instal·lacions esportives i de les activitats extraescolars fora dels centres educatius.

Per tal de seguir oferint el servei als seus abonats i abonades, el Poliesportiu Municipal El Cim ha posat en marxa un nou servei virtual d’activitats dirigides amb sessions en directe de 55 minuts de durada. Les classes segueixen el mateix horari que si fossin presencials (vegeu requadre adjunt) i són impartides pels mateixos especialistes, de manera que poden supervisar i corregir els exercicis que els alumnes fan des de casa. Aquest servei es presta des d’una plataforma de comunicació grupal i ofereix a les persones inscrites la possibilitat de recuperar la sessió durant 48 hores.

El servei inclou altres prestacions:

- Assessorament i rutines a la sala de fitness en línia quatre dies a la setmana: dilluns i dimecres de 18 a 19h i de 20,15 a 21h, dimarts de 18 a 19h i dijous de 8.30 a 10.30h.

- Préstec de material per a la sala fitness i les activitats dirigides, prèvia sol·licitud de reserva.

Rebaixa de quota

Aquest nou servei té un cost de 21 euros mensuals. A més, l’import es pot veure disminuït d’acord amb l’aplicació dels coeficients reductors vigents, d’acord amb diversos supòsits: persones en situació d’atur (-25%), titulars del carnet jove (-30%), pensionistes i persones amb mobilitat reduïda (-50%) i nombre de persones inscrites de la mateixa unitat familiar (entre -10 i -25%).

10 dies de prova

Totes les persones inscrites al Poliesportiu disposen fins demà, 10 de novembre, per provar el servei d’activitats dirigides virtuals de forma gratuïta. Posteriorment es carregaran els rebuts a partir de l’opció escollida per cada usuari.

En principi, la Regidoria d’Esports aplicarà per sistema la modalitat d’activitats dirigides en línia des del mes de novembre. Per aquesta raó, s’ha enviat un correu electrònic a tots els associats amb els enllaços i els codis d’accés a les diferents activitats. Una vegada es pugui tornar a les instal·lacions i realitzar activitats dirigides de forma presencial, es tornarà de forma automàtica a la quota prèvia al 30 d’octubre.

Existeix també la possibilitat de no fer ús del servei d’activitats dirigides virtuals, però cal comunicar-ho expressament al Poliesportiu: 93 540 51 51 o bé Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Aquesta opció permetrà seguir abonat al Poliesportiu sense tenir cap càrrec fins a l’obertura de forma presencial. 

'Belluga't a Teià'

 

Durant el confinament domiciliari de la primera onada, la Regidoria d’Esports va crear el portal web ‘Belluga’t a Teià’.

La pàgina ofereix enllaços a dos repositoris de vídeos:

- El canal de Youtube del Poliesportiu, on hi ha penjats 131 vídeos d’activitats dirigides pels tècnics esportius de les diferents disciplines que s’hi ofereixen: abdominals, activitats infantils, cool funky, cross cim, estiraments, hit, ioga, meditació, pilates, qigong, stretching, TBC, tonificació i zumba. Es tracta de sessions d’entre 2 i 40 minuts de durada, destinades a tot tipus de públic, segons els gustos i les preferències de cadascú.

- El web de la Diputació de Barcelona, una sèrie de 10 vídeos d’activitat física per a la gent gran d’una durada aproximada de 15 minuts per promoure l’envelliment actiu des d'una perspectiva integral.

Els dos canals segueixen operatius i són d’accés lliure per a tothom.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites