Apreta intro per cercar
93 555 12 34

Inauguren la zona de jocs dissenyada pel Consell d’Infants

Imprimir correu electrònic

parc consell dinfants 07Ahir divendres, 3 de juliol, es va inaugurar la zona de jocs que ha dissenyat el Consell d'Infants de Teià. El nou parc està situat al costat de la piscina municipal de Sant Berger i compta amb una estació de barres paral·leles i un tobogan en forma de tub tancat, precedit d’una caseta, i al qual s’hi arriba a través d’un petit pont suspès per cordes. Aquest element se situa sobre un terra tou recobert amb gespa artificial per esmorteir les caigudes. Aquesta superfície està barrejada amb sorra fina per rebaixar-ne la temperatura, mantenir les condicions d’humitat i, en definitiva, millorar-ne les condicions de conservació.

El projecte va ser una de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius de 2018 i és fruit del treball realitzat al llarg del 2019 pel Consell d’Infants de Teià, amb l’assessorament dels Serveis Tècnics Municipals.

parc consell dinfants 06Tall de cinta i samarretes

L’acte va reunir una representació dels nois i noies de 4t i 5è de l’Escola El Cim que formen part del Consell d’Infants i alguns dels seus familiars. Els consellers i conselleres van tallar la cinta inaugural, juntament amb l’alcalde, Andreu Bosch.

A més del batlle, també hi eren les regidores d’Educació, Montse Riera, i de Cicles de Vida, Èrica Busto, el regidor de Participació, Jordi López, i la seva predecessora, Sílvia Marcos, que va ser la impulsora de la primera edició dels pressupostos participatius.

Tal com va anunciar López el passat mes de novembre, l’Ajuntament va obsequiar els membres del Consell amb una samarreta estampada amb el seu logotip per agrair-los la feina.

Accés provisional per la piscina

El nou parc infantil es troba en una zona verda situada entre la piscina i el camp de futbol. De moment, l’accés es realitzarà a través de les instal·lacions de la piscina, de dilluns a diumenge d’11 a 14.30h i de 16 a 19.30h.

Més endavant és previst que s’hi pugui accedir també des del camp de futbol, un cop s’hagi adjudicat el servei de bar de l’equipament.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat