Apreta intro per cercar
93 555 12 34

El Poliesportiu El Cim instaura un sistema d’accés amb polsera personalitzada

Imprimir correu electrònic

poliesportiuA partir de demà, 1 de juliol, el Poliesportiu Municipal El Cim reobrirà les seves portes amb restriccions horàries, d’aforament i higièniques. L’horari d’obertura de la instal·lació serà de dilluns a divendres en l’horari habitual, mentre que els caps de setmana romandrà tancada.

A causa del coronavirus, s’ha adoptat un nou sistema d’accés amb polsera personalitzada. Les persones abonades al Poliesportiu que encara no ho hagin fet, han de passar a recollir-la abans per les oficines del pavelló. Per concertar cita, truqueu al telèfon 93 540 51 51.

Per evitar els creuament de persones, l’accés al Poliesportiu es farà per la porta corredissa que dona a la pista poliesportiva exterior, mentre que la sortida es realitzarà per la zona de les barres d’entrenament de calistènia.

Mesures genèriques

Amb caràcter general i obligatori, tots els usuaris hauran de portar de casa i posar-se en el moment d’entrar-hi un calçat d’ús exclusiu per al Poliesportiu, una tovallola i una ampolla d'aigua.

Tots els espais i sales d’activitats han estat senyalitzats amb marques al terra per garantir una distància mínima interpersonal de 2 metres.

Sala de fitness

Per una capacitat suficient, la sala de fitness s’ha ampliat també a l’antiga sala d’activitats dirigides. L’accés a aquests dos espais es regirà per aquestes normes:

- Només s’hi podrà entrar a les hores en punt.
- La durada de sala serà de 50 minuts.
- Finalitzat aquest temps, haurà de quedar buida.
- Els 10 minuts restants seran destinats a neteja i desinfecció.

Els vestidors només es podran utilitzar per canviar-se i les dutxes seran tancades.

Activitats dirigides

Les activitats dirigides funcionaran en els seus horaris habituals i es duran a terme a la pista interior del Poliesportiu.

Les activitats dirigides es realitzaran amb el material mínim imprescindible i sense possibilitat de compartir-lo. A més, tot el material es desinfectarà al final de cada sessió.

Obertura a l’agost

La Regidoria d’Esports informa de dues novetats més, relacionades amb el Poliesportiu. D’una banda, s’oferirà la possibilitat d’apuntar-se a un nou servei d’entrenament reduït en grups de 3 persones com a màxim.

D’altra banda, és previst que la sala de fitness continuï oberta la primera i l’última setmana d’agost –del 3 al 7 i del 24 al 31– de dilluns a divendres de 8 a 12 h i de 17.30 a 20h.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat