Apreta intro per cercar
93 555 12 34

L’Ajuntament llança el vídeo ‘Viu Teià’ per impulsar l’economia local

Imprimir correu electrònic

viu teià 003La Regidoria de Promoció Econòmica ha estrenat avui un vídeo a través de les xarxes socials de l’Ajuntament per mostrar la varietat del comerç local i afavorir el consum de proximitat. Vegeu-lo clicant aquí.

Es tracta d’una iniciativa de suport al teixit comercial i econòmic de Teià després de la pandèmia. El missatge de la campanya és una crida a l’optimisme i a enfortir els vincles amb la comunitat: “Viu Teià. Hi tens més del que imagines”, diu l’eslògan, que queda refrendat en els títols de crèdit amb l’aparició de 64 establiments i negocis.

A l’anunci hi surten un munt de cares conegudes: botiguers, dependents, treballadors i veïns i veïnes que apareixen a la feina o en diferents localitzacions del poble, com el passeig de la Riera o les vinyes del cementiri.

Segons l’alcalde, Andreu Bosch, “el vídeo vol ser també un reconeixement a tots els comerciants que han prestat els seus serveis a la ciutadania durant el confinament, així com un missatge d’ànims i confiança a tots aquells que van haver de tancar com a conseqüència de l’estat d’alarma”.

Fet a casa

El vídeo té una durada aproximada de 2 minuts, ha comptat amb el finançament de la Diputació de Barcelona i ha estat encarregat a la productora de Teià Salmøn Visuals. L’actor Boris Ruiz hi ha posat la veu en off.

La concepció i plasmació del projecte s’ha gestat en poc temps, gràcies a la col·laboració de tothom i al fet que les idees que es volien transmetre estaven clares: “Confiança en el comerç local, riquesa i caliu humà”. Primer es va redactar el guió i després es va fer el rodatge, en tan sols dos dies, amb l’objectiu de tenir-ho tot a punt abans de Sant Joan.

Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat