Un robatori a Teià acaba amb la detenció de quatre lladres

MossosEls Mossos d’Esquadra han fet pública avui la desarticulació d'un grup criminal especialitzat en realitzar robatoris a domicilis del Baix Maresme. La banda estava formada per quatre homes d'entre 22 i 30 anys de nacionalitat albanesa. Els detinguts es desplaçaven des de Badalona fins a les zones on volien actuar en taxi amb la intenció de dificultar l’acció policial. Un cop al lloc, saltaven les tanques i forçaven les portes o finestres per accedir a l’interior dels habitatges.

Les detencions es van produir el passat 28 de febrer, després que els investigadors van establir un dispositiu de control quan els lladres tornaven d’actuar en un domicili del carrer Castell de Teià. A tots ells se’ls considera autors d'onze robatoris amb força a domicilis del Masnou, Teià, Tiana i Premià de Dalt.

El dia 1 de març, els quatre arrestats van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 de Mataró, que va decretar-ne la llibertat amb càrrecs. Mentrestant, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Vehicle sostret
Per la seva part, la Policia Local va recuperar el passat 24 de febrer pels volts de les 20h un vehicle que havia estat robat el dia 7 a Gavà i que en aquells moments estava mal estacionat prop d’una zona boscosa al carrer dels Xops. Al seu interior es van trobar diferents utensilis per a la realització de robatoris, com ara guants, tornavisos, tenalles i una pota de cabra.

En el moment de donar avís als Mossos d'Esquadra, els agents van ser alertats per un veí que dos homes havien fugit corrent pel voral del carrer de Joan XXIII cap a les vinyes de la vall de Rials, sense que poguessin ser identificats. D’altra banda, el vehicle va ser immobilitzat i traslladat a les dependències dels Mossos d’Esquadra a Premià de Mar per ser analitzat per la policia científica.
Tornar al principi

CERCAR

recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact