Fan una enquesta per redactar el Reglament de Participació Ciutadana

Després d’aprovar9març, el setembre de l’any passat, el Pla de Participació Ciutadana, ara és el torn de redactar-ne el Reglament que fixarà els canals i els procediments per fer-la efectiva.

Per això, la Regidoria de Participació Ciutadana ha elaborat una enquesta per conèixer les principals preocupacions de la població, així com la seva opinió sobre els canals de comunicació amb l’Ajuntament. La iniciativa té com a finalitat recollir i incorporar a la redacció del nou Reglament de Participació Ciutadana i del nou Reglament Orgànic Municipal les consideracions i propostes de millora que suggereixin els veïns i veïnes. Per analitzar-les i posar-les en comú, l’Ajuntament ha organitzat una sessió oberta de debat el divendres 9 de març a La Unió, a les 19.30h.

Durant aquests dies s’està distribuint una còpia impresa de l’enquesta a les bústies de cada domicili, amb la finalitat que sigui emplenada i retornada abans del dia 9 de març a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o a qualsevol dels equipaments següents: Biblioteca, La Unió i Espai can Llaurador. L’enquesta també es pot contestar telemàticament a través d’aquest enllaç: http://www.teia.cat/participa-enquesta

Amb l’objectiu d’ampliar els punts de vista i estimular el compromís cívic de la gent jove, poden dir-hi la seva tots els ciutadans de 16 anys en amunt.

Quinze preguntes
La regidora de Participació, Sílvia Marcos, anima tothom a dedicar-hi cinc minuts: “No és gaire estona i revertirà en la relació entre ciutadania i Ajuntament”. El qüestionari es compon d’una quinzena de preguntes i és molt ràpid de contestar, ja que la majoria estan plantejades com un test. Entre d’altres, l’enquesta vol conèixer quina percepció tenen de Teià els seus habitants, a través de quins canals i xarxes socials s’informen de tot allò que passa al poble, quins són els seus focus d’interès o què opinen de les consultes ciutadanes, les audiències públiques o els consells municipals.
Tornar al principi

CERCAR

recollida de mobles
NADONS2017
activatCaminant2
idCATmobil
Seu Electrònica
enllumenat
bn efact