Apreta intro per cercar
93 555 12 34
Setmana cultural 2024
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
Setmana cultural 2024
Setmana cultural 2024
Pressupostos participatius 2024
Pressupostos participatius 2024
Nou POUM 2024
Nou POUM 2024
Mostra literària 2024
Mostra literària 2024
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow

Teià recupera la Setmana Cultural, del 6 d’abril al 2 de maig

Imprimir correu electrònic

SC2021Després de la suspensió de 2020 a causa de la pandèmia, enguany la Regidoria de Cultura recupera la Setmana Cultural a l’entorn de Sant Jordi. Es tracta d’un programa replet d’activitats per a tots els gustos i edats.

La regidora Olga Parra en destaca l’homenatge a Joan Brossa, amb motiu del centenari del seu naixement.

Val a dir que tots els actes tenen l’aforament limitat i controlat. Per assistir-hi caldrà fer una inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en el cas de La Unió, l’Espai can Llaurador i ca la Cecília, i a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. en el cas de la Biblioteca.

Al peu d'aquesta notícia trobareu un arxiu en format PDF amb tota la programació.

Playmobil i panera a la Biblioteca

Avui dimarts, 6 d’abril, la Biblioteca can Llaurador inaugura una exposició sobre La llegenda de Sant Jordi feta amb figuretes de Playmobil. La proposta és obra de Josep Maria Serra i compta amb el suport d’Òmnium Cultural. També avui comença el termini per participar en el tradicional sorteig de la panera de Sant Jordi. Per concursar-hi, n’hi ha prou de demanar en préstec cinc documents –llibres, còmics, música o pel·lícules– fins al dia 30.

Gimcana de frases fetes

Del 9 al 19 d’abril, Òmnium Cultural i l’Oficina de Català organitzen una gimcana lingüística. Es tracta de recopilar les butlletes que trobareu als centres educatius, La Unió, la Biblioteca i la llibreria El papu de paper i esclarir el significat de les frases fetes que contenen. El dia 25 se sortejarà un diccionari entre la concurrència.

Homenatge a Joan Brossa

El dia 9, a les 19h, La Unió inaugurarà la mostra titulada A escena, personatges brossians, dedicada a la transversalitat de l’obra de Joan Brossa mitjançant poemes escrits i visuals, cartells i tota mena d’objectes al·legòrics sobre el món actual i les injustícies socials.

També a La Unió, diumenge 2 de maig, a les 12h, el Mag Hausson s’endinsarà en l’univers màgic de Brossa a través de jocs de mans, un audiovisual i una xerrada sobre els aspectes referencials de la seva obra.

Sant Jordi

El dia 22, la Biblioteca acollirà a les 17h una activitat familiar relacionada amb l’exposició de Playmobil, seguida, a 19h, de l’espectacle titulat La dona que sonava mariatxi: una fusió de música i relats amb la rapsoda Assumpta Mercader i el guitarrista Pau Romero.

L’endemà divendres, diada de Sant Jordi, Caritas Teià omplirà de 17 a 20h el pati de la rectoria de llibres d’ocasió, roses i plantes aromàtiques amb finalitats solidàries. L’activitat es repetirà dissabte de 10 a 14h i de 17 a 20h, i diumenge al matí.

Diumenges en família

Aquest mes, La Unió ofereix dues propostes per a tots els públics diumenge al migdia.

El dia 11, hi tindrà lloc Magic cocktail, un espectacle en què es combinen els trucs de tota la vida i les tècniques contemporànies, a càrrec del Mag Hausson.

El dia 18 serà el torn de La filla del senyor Bianchi, un personatge creat per Gianni Rodari ben decidit a trobar nens i nenes que vulguin escoltar contes per evitar que desaparegui el món de la fantasia.

Mostra Literària

Diumenge 25 se celebrarà, a La Unió, l’acte de lliurament de premis de la 38a fase local de la Mostra Literària.

Contes a dojo

Aquest abril, la Biblioteca ha programat tres sessions de L’hora del conte, dues en català i una en anglès.

Dimarts 13 a les 18h, la rondallista Mercè Armengol explicarà les aventures de la nena Missé a la Biblioteca. El dia 20, també a la tarda, la narradora Eva González relatarà la història de El drac del riu. Per últim, el dissabte 24 d’abril, a les 11h, la companyia Kids & Us posarà en escena Mousy and the big red ball, una storytime per a infants d’1 a 5 anys.

Poesia i relats per a adults

Sense sortir de la Biblioteca, el dia 15 a les 18h tindrà lloc la trobada mensual del Racó poètic, el grup local d’afeccionats a la lírica. Dilluns 19, a les 19h, l’autor Pere Piquet presentarà el seu llibre de relats breus Entre el cel i l’infern, amb grans dosis d’ironia. Dimarts 27, a les 19h, el poeta Raúl Castro Aguirre farà un recorregut divertit i magistral per una selecció de fragments amorosos, eròtics, humorístics i existencials amb Poesía, ¿Estás ahí? I el dia 29, a les 19, la dramaturga Elisenda Guiu conduirà una sessió del Club de lectura sobre L’emperadriu del Paral·lel.

Teatre i música

Per celebrar el Dia Internacional del Teatre, el 10 d’abril tindrà lloc a La Flor de la Palma la representació d’Una gran ofensa, coproduïda per El Terrat.

El dia 16, el jardí de ca la Cecília serà escenari d’una nova edició del festival Maria Canals. Durant tota la jornada, la Fundació que duu el seu nom hi instal·larà un piano perquè tots els veïns i veïnes puguin tocar-lo o gaudir del seu so.

Dissabte 1 de maig, a les 18h, la Societat de la Flor de la Palma organitza una nova marató de la Primavera de les arts, amb un recull de poemes i cançons interpretades per artistes locals. Per assistir-hi, escriviu a la Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Dia de la Dansa

El Dia Internacional de la Dansa aterrarà a Teià, de la mà de tres espectacles. El dia 29, a les 19h, el ballarí i coreògraf Marc Borràs dirigirà una master class de moviment i dansa a l’aire lliure, a l’era de la masia can Llaurador. L’endemà divendres, a les 20h, Ariadna Peya i Marc Soler representaran l’obra Des-espera, en un indret encara pendent de confirmar. I el dia 2 de maig, com a colofó, Boris Ribas i Olga Lladó oferirà un tast de 15 minuts del seu nou projecte escènic, Spiralis, a la plaça de Sant Martí. A continuació, s’obrirà un col·loqui amb els autors.

Agenda

web panera.jpg
Dimarts, 02 abril - 29 abril
Biblioteca de can Llaurador
WEB raco poetic.jpg
Dijous, 18 abril
19:00
Biblioteca de can Llaurador
12. Inglés.png
Dijous, 18 abril - 18 abril
19:00 - 20:30
MATERIALS DE CONSTRUCCIÓ.jpg
Divendres, 19 abril
18:00
Biblioteca de can Llaurador
esp_ring02.jpg
Divendres, 19 abril
20:00
en jan i l aventrua dels colors.jpg
Dissabte, 20 abril
12:00
cartellA3-setmana cultural-5abr24_page-0001.jpg
Diumenge, 21 abril
11:30
03.-2x4-21mar24.jpg
Diumenge, 21 abril
12:30
CMC La Unió

Exposicions

Expo Renate.jpg
04 abril - 04 Mai
CARTELL GERARD ROSES.JPG
08 Març - 28 abril

Serveis

La Deixalleria

La deixalleria Mancomunada Teià, Alella, el Masnou

Recollida de mobles

Servei de recollida de mobles i trastos vells

Certificat Digital IdCat

Et tramitem l'alta i renovació del certificat digital IdCat

OMIC

Oficina Municipal d'informació al Consumidor

Renovació del DNI

Servei de renovació del DNI a Teià

Benvinguda Nadons

Obsequi als nadons nascuts aquest any

Taxi a demanda

Nou servei de Taxi a demanda

Què pots fer?

Infoesports

Programa i horaris de les activitats esportives del Poliesportiu el Cim

Activitats a la Unió i Masia can Llaurador

Cursos i Activitats culturals a la Unió i Masia de can Llaurador

Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

Jaciment arqueològic d’època romana situat a Teià i gestionat per la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià

Teià, camins de goig

Recorreguts memorables per Teià. Descarrega't aquest tríptic per conèixer els millors racons de la vila

AMI
Massarosa
Enoturisme d'Alella
Parc serralada litoral
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 555 12 34 • ajuntament@teia.cat