Imprimir aquesta pàgina

El Casal de Joves reobre amb aforament limitat

17 Setembre 2020 ~

casalAvui dijous, 17 de setembre, el Casal de Joves de Teià situat al parc de can Godó reobre al públic, sis mesos després del seu tancament a causa del coronavirus.

El Casal de Joves mantindrà els seus horaris d’obertura d’abans de la pandèmia: dimecres i dijous de 17 a 20h i divendres de 17 a 21h.

Mesures de seguretat

La situació sanitària actual ha obligat els responsables de l’equipament a adoptar un protocol de seguretat pel que fa a la neteja i les normes d’ús del local:

- D’acord amb la normativa sectorial de Salut, el nombre màxim de persones es restringirà a un màxim de 10 persones.

- Abans d’entrar-hi, caldrà prendre la temperatura a les persones usuàries.

- L’ús de la mascareta serà obligatòria i caldrà mantenir una distància de seguretat de 2 metres. 

- L’equipament disposarà d’un dispensador de gel hidroalcohòlic i mocadors de paper per desinfectar-se les mans. 

- Es garantirà sempre la neteja de tots els espais i elements que representen un major risc de contacte: sofàs, poms de porta, lavabo, televisió, comandaments, taules, cadires, endolls i cables...

- Per tal de garantir la renovació constant d’aire, la porta d’entrada i les finestres estaran sempre obertes, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

Pel que fa al material comú:

- Està prohibit jugar als jocs de taula per la dificultat que representa la seva desinfecció.

- A més de la desinfecció diària del billar i el futbolí, es facilitarà material desinfectant perquè cada usuari pugui netejar l’espai amb el que tindrà o haurà tingut contacte, abans i després de cada partida.

- Pel que fa a les videoconsoles, només s’hi podrà jugar si cada persona el seu comandament de casa.

- Queda prohibit menjar o beure dins de les instal·lacions.

- L’equip del Casal de Joves podrà expulsar de l’equipament les persones que no respectin les normes de seguretat.

Consultes i control d’accés

Per anar al Casal de Joves caldrà emplenar i enviar abans de forma telemàtica un document de responsabilitat. No caldrà cita prèvia, però es recomana enviar abans un missatge per WhatsApp per conèixer-ne la disponibilitat.

Si algú necessita fer una consulta, pot realitzar-la per telèfon, WhatsApp, correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o a les xarxes socials de Facebook o Instagram del Casal. Si la consulta requereix la presència al Casal de Joves, aleshores caldrà sol·licitar dia i hora per garantir les mesures de seguretat oportunes.