Imprimir aquesta pàgina

Els anunciants ja poden reservar la publicitat de Festa Major

03 Setembre 2020 ~

compres01aA partir d’avui, 3 de setembre, i fins al dia 17, els negocis i establiments comercials de Teià ja poden contractar les seves insercions publicitàries al programa de mà de la propera Festa Major de Sant Martí. Com a novetat, aquest any el mètode de gestió i pagament dels anuncis ha canviat i passa a ser exclusivament en línia.

compres02aA aquest efecte, l’Ajuntament ha habilitat el portal web compres.teia.cat, on els comerços i empreses trobaran els espais publicitaris disponibles. Es tracta de mòduls d’un quart de pàgina (amb una dimensió de 9 x 9 centímetres), de mitja pàgina horitzontal (9 x 19 cm) o vertical (19 x 9 cm) i de pàgina sencera (19 x 19 cm).

compres03aUn cop feta la tria, apareixerà una finestra flotant amb l’import a liquidar. Abans de validar la comanda, caldrà enviar l'anunci que es vulgui inserir-hi com a arxiu adjunt o bé optar per reproduir el mateix de l'any passat. En aquest darrer cas, únicament cal assenyalar-ne l'opció, sense necessitat d'enviar cap document.

compres04aA continuació, la persona usuària ja pot donar l'ordre d'afegir la comanda a la cistella de compra i clicar la pestanya inferior: ‘Vés a caixa’. Aleshores s’obrirà un formulari que caldrà emplenar amb les dades de la factura: nom i cognom, empresa, adreça, correu electrònic i telèfon de contacte.

Pagament automàtic

L'obtenció definitiva de l'anunci es farà mitjançant el pagament amb targeta de dèbit o crèdit, de manera que l’operació no es considerarà completada satisfactòriament fins a fer efectiu el desembors.

Mòduls disponibles

Els mòduls publicitaris quedaran assignats automàticament a mesura que siguin contractats, fins a exhaurir-se. Els espais inicialment disponibles són els següents: 24 quarts de pàgina, 24 mitges pàgines i 11 pàgines senceres.

Tarifes vigents

Els preus dels espais disponibles inclouen l’IVA i són els mateixos que es van aprovar l’any 2017 mitjançant la corresponent ordenança fiscal.

Pàgina esquerra:
¼ de pàgina, 40 euros
½ pàgina, 60 euros
Pàgina sencera, 110 euros

Pàgina dreta:
¼ de pàgina, 45 euros
½ pàgina, 70 euros
Pàgina sencera, 120 euros

Data límit

La data límit per adquirir els anuncis és el proper 17 de setembre.

Suport presencial

Les empreses o persones que, per la raó que sigui, necessitin suport per realitzar la compra de l'anunci hauran de sol·licitar cita prèvia amb l’àrea de Promoció Econòmica a través de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania al telèfon 93 540 93 50. Per raons operatives, no s'atendran peticions per correu electrònic.

Treball en curs

En aquests moments, la Comissió de Festes i la Regidoria de Cultura treballen amb prudència i previsió per adaptar els diferents actes de la programació de Sant Martí a les situacions sanitàries que eventualment es poguessin produir, arran de la pandèmia de la Covid-19.