Imprimir aquesta pàgina

El Casal de la Gent Gran acull una mostra sobre els drets LGTBI

25 Juny 2020 ~

vull ser qui sóc01El pròxim diumenge 28 de juny és el Dia de l’Orgull LGTBI. Per commemorar la data i sensibilitzar sobre la diversitat i la llibertat de gènere, la Regidoria de Drets Civils i el Casal de la Gent Gran han impulsat la instal·lació d’una exposició sobre els drets del col·lectiu LGTBI a la planta baixa de ca la Cecília. La mostra es titula Vull ser qui sóc i es podrà visitar cada dia fins al 5 de juliol, de 10 a 21h.

S’hi exposa una lona de 6 metres quadrats amb alguns dels 100 cartells presentats al concurs Talent creatiu i empresa pels alumnes de cicles formatius d’arts plàstiques i disseny de Catalunya, amb el suport dels departaments d’Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies.

Els cartells mostren de forma entenedora el respecte a l’orientació sexual i a la identitat i l’expressió de gènere entre les persones grans que són usuàries dels equipaments cívics i residencials de Catalunya. De fet, el plafó sorgeix com a iniciativa contra la discriminació per raons d’orientació sexual del grup de treball de persones grans del Consell Nacional LGTBI de Catalunya.