caenfrdeites
Activitats a La Unió i a Can Llaurador
Activitats a La Unió i a Can Llaurador
Subvencions a entitats 2020
Subvencions a entitats 2020
Butlletí Municipal 140
Butlletí Municipal 140
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

Els serveis de l'Ajuntament resten oberts al públic amb cita prèvia i també per videotrucada.
Podeu sol.licitar-la a l'Oficina d'Atenció Ciutadana al telèfon 93 540 93 50 en horari habitual.
Recordeu que també podeu utilitzar els nostres tràmits online

Mesures urgents per a fer front a la Covid-19

El ple reconeix la feina de Mercè Alòs al capdavant de Serveis Socials i Promoció Econòmica

Imprimir correu electrònic

ple maig mercèTeià va celebrar ahir, 28 de maig, el seu segon ple municipal telemàtic, amb tots els participants des de casa, a causa del coronavirus.

D’entrada, tots els grups de la corporació van expressar el seu condol per la mort sobtada de Sílvia Boluda, de qui van destacar la seva implicació en la Comissió de Festes, el concurs de relleno i la junta del Casal de la Gent Gran.

A continuació, el ple va acceptar la renúncia Mercè Alòs com a titular de les àrees de Promoció Econòmica i Serveis Socials. La regidora, que ocupava també la quarta tinença d’alcaldia, va sol·licitar el seu relleu el passat 18 de maig per raons personals: “Estic molt trista, però em reconforta saber que hem fet una bona feina i que ens retrobarem aviat pel poble”, va apuntar.

Alòs va recordar que no va dubtar “ni un minut” quan l’alcalde, Andreu Bosch, li va proposar incorporar-se al seu equip. “Formar part d’aquest consistori ha estat un gran honor i una experiència molt interessant. Ha estat un any que ha deixat petjada, ple d’alegries i de complicitats, però sobretot de molta responsabilitat. Crec en el treball rigorós, en la justícia social i la societat del benestar. Per això he treballat per cercar les millors solucions en termes d’equitat i pel bé de Teià”, va dir. Per a Alòs, “ha estat un període excepcional que ens ha posat a tots a prova, però que ens ha fet millors professionals i millors persones”.

En les circumstàncies actuals, Alòs destaca encara més “la importància dels serveis públics” i dels seus treballadors i treballadores, que “sempre han estat predisposats a tirar endavant tots els projectes amb un gran caliu humà”. En l’àmbit de Promoció Econòmica, la regidora sortint va destacar el suport que s’ha prestat al comerç durant l’estat d’alarma i les accions que caldrà emprendre en el futur, així com les aprovacions de preus públics i totes les licitacions que s’han deixat a punt relacionades amb el Maridatge dels Sentits o el Mercat Municipal. Pel que fa a Serveis Socials, Alòs va posar l’accent en l’enfortiment dels serveis d’atenció domiciliària i de teleassistència.

Per últim, la regidora va expressar quatre agraïments: als votants que li van fer confiança, al personal de l’Ajuntament per la seva col·laboració, als companys de partit “per la seva generositat i suport” i a la seva família: “als meus fills, la meva mare i els meus amics i amigues, que m’han estat esperant. Els dec molt. Sobretot els dec un any sencer”.

Agraïment unànime

El comiat d’Alòs va ser acollit amb paraules d’agraïment pels grups municipals. En nom de JxCat, Francesc Ribas va dir que havia estat una “relació prou afable” i Gemma Rosell, com a predecessora al capdavant de la regidoria de Serveis Socials, es va posar “a disposició del Govern per a un nou traspàs”. La representant de GT, Núria Andinyac, va lamentar que “perdem una dona al consistori” i va aplaudir “la valentia i el compromís amb la ciutadania de tothom qui exerceix un càrrec públic”. El regidor de Cs, David Basi, li va agrair “l’esforç i la dedicació”, i Joaquim Roca, del PSC, va afirmar “ha sigut molt treballadora, molt propera i amable”.

La portaveu d’ERC-Compromís amb Teià, Èrica Busto, li va donar les “gràcies per la feina feta” i es va mostrar “encantada de seguir lluitant juntes perquè hi hagi justícia i feminisme a Teià”. L’alcalde també la va felicitar i es va mostrar convençut de “seguir comptant amb el teu suport i complicitat per seguir tirar endavant tots els projectes que estan en dansa”.

Alòs va dir que “Teià està en bones mans”, va agrair especialment l’ajut de Ricard Garrit com a assessor i va deixar palès el seu “compromís amb Teià i amb ERC. Seguiu tenint tota la meva col·laboració i us desitjo molt d’encert”.

Reconeixement públic

La regidora també ha rebut mostres de gratitud per part de diversos comerciants del poble i d’alguns usuaris dels Serveis Socials, que li han fet arribar missatges personals o bé adreçats a través de l’Ajuntament.

Nou regidor

La marxa d’Alòs motivarà canvis en el cartipàs municipal. El seu lloc l’ocuparà el número 9 en les llistes d’ERC-Compromís amb Teià, Raül Mínguez. Avui mateix s’ha dictat una resolució de l’alcaldia nomenant-lo col·laborador de les àrees de Promoció Econòmica i Serveis Socials “perquè es pugui posar al dia d’aquest interinatge” mentre no arriba la seva credencial de la Junta Electoral. Fins que es faci efectiu el seu nomenament, l’alcalde assumirà la gestió de Promoció Econòmica i la regidora Èrica Bustos es farà càrrec de Serveis Socials.

Taxa de terrasses

Precisament ahir, el ple municipal va derogar per unanimitat la taxa d’ocupació de la via pública amb taules i cadires amb finalitats lucratives. El regidor d’Hisenda, Yago Albert, va explicar que l’anul·lació de la taxa de terrasses “és una mesura per alleugerir una mica les càrregues que tenen els bars i restaurants del poble”, ja que la crisi de la Covid-19 els ha impedit l’activitat.

Agenda

bmusicalop.jpg
27 Desembre - 27 Març
entitatsop.jpg
20 Desembre - 20 Març
17:00 - 20:00
CMC la Unió
beethovenop (1).jpg
19 Desembre - 26 Gener
19:00 - 00:00
Espai Can Llaurador
telefonoop.jpg
16 Febrer - 16 Març
18:30 - 20:30
expresion corporalop (1).jpg
20 Febrer
11:00
arnau torderaop.jpg
02 Març - 09 Març
19:30 - 21:00
Espai Can Llaurador
cuentos.JPG
13 Març
11:00

Exposicions

Sense events

Serveis

La Deixalleria

La deixalleria Mancomunada Teià, Alella, el Masnou

Recollida de mobles

Servei de recollida de mobles i trastos vells

OMIC

Oficina Municipal d'informació al Consumidor

Renovació del DNI

Servei de renovació del DNI a Teià

Benvinguda Nadons

Obsequi als nadons nascuts aquest any

Taxi a demanda

Nou servei de Taxi a demanda

Què pots fer?

Infoesports

Programa i horaris de les activitats esportives del Poliesportiu el Cim

Activitats a la Unió i Masia can Llaurador

Cursos i Activitats culturals a la Unió i Masia de can Llaurador

Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora

Jaciment arqueològic d’època romana situat a Teià i gestionat per la Mancomunitat de Serveis d’Alella, El Masnou i Teià

Teià, camins de goig

Recorreguts memorables per Teià. Descarrega't aquest tríptic per conèixer els millors racons de la vila

previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow
Slider
AMI
Massarosa
Enoturisme d'Alella
Parc serralada litoral
Ajuntament de Teià. Tots el drets reservats • C Pere Noguera, 12 • 08329 Teià • T 93 540 93 50 • ajuntament@teia.cat

Buscador

Apreta intro per cercar
caenfrdeites