Imprimir aquesta pàgina

La Unió prepara una exposició col·laborativa sobre el confinament

14 Mai 2020 ~

collage internet confinamentLa Comissió d'Exposicions prepara una exposició per al mes de juny a La Unió sobre el confinament dels veïns i veïnes de Teià. Es tracta, per tant, d’una mostra col·laborativa que es nodrirà amb l’aportació dels treballs i documents que la gent faci arribar als organitzadors:

- Dibuixos
- Fotografies
- Vídeos
- Escrits
- Cançons
- Qualsevol altra forma d’expressió artística.

Segons els seus impulsors, “l'exposició vol ser un diari del confinament que mostri les diferents vivències de cada persona i compartir entre tots les emocions i sentiments d'aquests dies excepcionals”.

Per participar-hi, teniu temps fins al 24 de maig. Envieu un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. on expliqueu les vostres reflexions o adjunteu-hi directament l’arxiu d’imatge o so que vulgueu.

S’hi exposaran tots els materials rebuts en ordre d’arribada, segons la disponibilitat de l’espai. En aquells casos que facin falta els documents o obres originals, rebreu instruccions concretes sobre com fer-ho.

zenital03Foto zenital

Els organitzadors de la mostra tenen un altre repte creatiu “per als més valents”. Es tracta de participar en una proposta que s'ha fet viral a nivell mundial: una foto feta des de dalt amb objectes que us hagin acompanyat durant el confinament.

La idea està inspirada en l'obra del fotoperiodista nord-americà Gregg Segal i consisteix a fer-se una foto estirats a terra al costat d’una desena d’objectes que hàgiu utilitzat a casa durant la quarantena o bé que defineixin la vostra personalitat, els vostres gustos i aficions o el vostre estat d’ànim: llibres, jocs, material esportiu, instruments musicals, dispositius tecnològics, peces de roba...

Si us hi engresqueu, podeu seguir les instruccions clicant aquí.